Tulajdonképpen mire is jó a fogkrém?
Miért jobb lenne ha a fogzománcódat is levinné?
Bárcsak.Vagy tudod mit ne használj fogkrémet,használj spermát lehet hogy jobb.Úgyis sokak szerint az mindenre jó! sok sikert!! lehet hogy egy új dolgot dobsz a piacra ezzel a névvel: Sperma fogkrém mindenre jó!
Pontozz le, sz#rom le,mert aztán a pontozás is hülyeség.
És még finom voltam.Ennyi tudatlan elmét ezen az oldalon.
Esküszöm felfogok egy kérdést tenni hogy mire jó a kaja vagy minek van sperma.
Ha rajta marad a lepedék a fogadon, akkor nem jó a fogmosási technikád...
A fogkrém ugyanis nem arra való, hogy "leszedje" a lepedéket. Fogkrém nélkül is meg lehet 100%-osan tisztítani a fogakat. A fogkrém csak megkönnyíti, "komfortosabbá" teszi a fogmosást. Olyan mint a szappan és a fürdés. Szappan nélkül is lehetünk tiszták, mégis mennyivel más érzés, ha nem csak vízzel fürdünk, hanem szappant is használunk. :)
A sok hasznos ásványi anyag mellett lehet, hogy tartalmaz némelyik fogkrém "mérgező" anyagot, de ezek csak max. akkor ártalmasak, ha lenyeled őket, de nem abban a mennyiségben, amennyi abban a borsónyi fogkrémben van, hanem ha tubusszámra elkezdenéd dézsmálni a fogkrémet.
Felnőttekre így egyáltalán nem veszélyes, a gyerekekre már lehet az, de ha megnézed, látod, hogy a gyerekfogkrémeknek teljesen más az összetétele.
"Inkább tedd te is azt, amit én és tapaszatlni fogod, hogy bizony rajta marad egy bevonat, amit semmilyen fogkrémmel nem tudsz eltávolítani. Ez a szintiszta igazság, sajnos."
Ez. Mivel mint már írtam nem is a fogkrém feladata a lepedék eltávolítása, hanem a tiéd a fogkeféd segítségével. Egyébként pedig ha naponta legalább 2x mosol fogat, akkor nem alakul ki olyan mennyiségű plakk, ami szabad szemmel is látható, mivel ahhoz több idő kell! Bár valóban megjelnik már a plakk rögtön a fogmosás után, de ekkor még nem látható, hanem a szerkezete folyamatosan változik, 4 nap alatt éri el a végső formáját, 12 óra alatt nem tud úgy és annyira átalakulni, hogy az "lekaparható" legyen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!