Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Lehetséges, hogy fogszabályzó...

Lehetséges, hogy fogszabályzó viselése nem használ semmit?

Figyelt kérdés
18 éves vagyok, és 2 éve van fogszabályzóm, de a fogaim alig mozdultak meg. A két felső fogam áll kissé beljebb, hely is van számukra elől, de nem akarnak kifelé mozdulni, a helyes irányba. Az orvosom csinál valamit rosszul, vagy genetikailag nem használ nálam a fogszabályzó?
2012. aug. 24. 01:42
 1/2 anonim ***** válasza:

Hát, még azt is kinézem, hogy a dokival van problem :D ugyanez volt a gondom, 5 évig szenvedtem vele minden éjszaka, gondolom, te sem nappalit kaptál, mert annak használnia kellene, a lényeg, hogy nálam semmi eredmény nem volt, vagyis inkább minimális. Az utols 3 évben minden alkalom az "utolsó előtt" volt, aztán elegem lett, meg el is költöztem a városból, szóval nem hordtam tovább, nem olyan látványos a hiba, szinte senki nem veszi észre, ha nem nézi nagyon közelről, de engem mindig zavart.

Egyébként az is lehet, hogy eleve nehezebb ezt helyre hozni, ki tudja?

2012. aug. 24. 02:03
 2/2 anonim ***** válasza:
Én régebben voltam fogszabályzósnál, mert egyik fogam hátrébb áll egy kicsit, mint a többi. A doki azt mondta, h kell fogszabi, de éjjel-nappali, amit semmi esetre sem akartam. Azt mondta, hogy az éjjeli azért nem használna, mert nem tudna előrebukni a fogam, mert amit éjjel előre is nyom rajta,az napközben visszamegy. Szóval hagytam is az egészet:P
2012. aug. 24. 02:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!