Mit lehet tenni nagyon fájó afta szerű horvátokkal a szajban? (?
Figyelt kérdés
Tünetek:sárga lepedékes nyelv+ millió iszonyatosán fájó hólyagszerű a szájbán, nyelvemen, láz de most már nincs, fogínyam be van gyulladva végig körbe, duzzadt nyirokcsomó . Enni szinte semmit nem tudok napok óta szenvedek a hólyagszerűségekkel. Phlogosolal öblögetek de 4 napja nem használ+ antibiotikum, mert elvileg mandulagyulladásom is van. A holyagokra mi jó még? ( hogy legalább enni tudjak)2012. aug. 16. 00:28
1/1 anonim válasza:
Semmi. A szó legszorosabb értelmében. Én ettől 15kgot fogytam anno pár 2-3 hét alatt, mert nem tudtam enni semmit, annyira fájt.
Fül-orr-gégész tud felírni egy öblögetőt, a gyógyszertárban keverik ki neked, elzsibbasztja a szád 5 percre h tudj enni valamit. Meg kell várni, amíg elmúlik, 2 hét kb, nagyon kegyetlen. Vírus okozza sajnos, ezért nem lehet vele mit csinálni. C-vitamin és immunerősítők, ennyit tehetsz. Esetleg Glicerines ecsetelő, az egy kicsit segít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!