Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Be lehet festeni fehér körömla...

Be lehet festeni fehér körömlakkal a fekete fogakat?

Figyelt kérdés
Van néhány fekete fogam és ami elől látszik azt befesteném fehér körömlakkal? Vajon rajtamarad? Ha igen akkor meddig fog tartani?
2012. aug. 4. 21:23
1 2 3
 21/22 anonim válasza:

Sajnos nem lehet, mert a nyál feloldja. Plusz káros anyag kerül a szájba. 100ezres, milliós fogászati dolgokkal meg lehet oldani. Nekem anno gyökérkezelték, utána beszürkült. Évek múlva letört. Felépítették. Tartja magát, de ronda szürke. Front fog! Vagy szétveretem és korona, vagy, marad így, míg újra le nem törik akkor jön a műfog.

Lehet, hogy van akiknek baromságot jelent a kérdés, pedig piszokul nem az. A porcelánhéj egy kalap semmit sem ér és az is rohadt drága. Szóval, akkor én is beállok hülyének, mert sokszor gondolkoztam azon, miért nincs olyan festék, amit nem old fel a nyál, mint az emésztőrendszer első szakasza és nem káros.

2021. júl. 11. 21:20
 22/22 anonim válasza:
Kend be zománc festékkel! 🤣Az tuti rajta marad.
aug. 6. 17:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!