Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Be lehet festeni fehér körömla...

Be lehet festeni fehér körömlakkal a fekete fogakat?

Figyelt kérdés
Van néhány fekete fogam és ami elől látszik azt befesteném fehér körömlakkal? Vajon rajtamarad? Ha igen akkor meddig fog tartani?
2012. aug. 4. 21:23
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Tudom, hogy ezért le fognak pontozni, de azért, mert elcseszted eddig az életed, még nem kéne ekkora ordenáré hülyeségeket kitalálnod!

Egy normálisabb, de nem túl drága fogorvosnál 1 tömés általában olyan 6000 körül van, ez kábé annyi, mint 1 havi tb befizetése. Persze ez az összeg rögtön megugorhat ha be kell hajtani rajtad az eddigi nem fizetett tb összeget...

A fogászati problémák pedig nem csak esztétikai gondok, ha elég mély a lyuk elképesztően fájhat is, illetve gócként komolyabb belgyógyászati problémákat okozhatnak, amik a fogak betömése után is megmaradnak.

Ha annyira spórolásról bszélünk, ha lemondod a netet kábé meg is van a hónapban a tb ára. Persze mindenre van kifogás.

2012. aug. 4. 22:27
 12/22 A kérdező kommentje:
A szomszéd netjével netezek, szóval az nem tétel.
2012. aug. 4. 22:38
 13/22 anonim ***** válasza:

Na mégegy szivatás...

Vagy ha mégsem,akkor légy regisztrált munkanélküli és úgy már elmehetsz sztk-ba tömetni.

2012. aug. 4. 23:00
 14/22 A kérdező kommentje:
Esetleg ezeket a dolgokat tudja valaki hogy hogy van? Már elmúltam 18(20 vagyok)Dolgozom ugyan, de nem vagyok bejelentve, ugye a munkanélküli már rég lejárt. A szüleimmel élek, nekiugrottam az egyetemnek, de családi és pénzügyi okok miatt nem tartott sokáig így most 1 érettségim van csak, amivel nem sokra megyek.
2012. aug. 4. 23:05
 15/22 anonim ***** válasza:
Keress olyan munkahelyet,ahol bejelentenek,mert ezt a feketézést hosszútávon nem lehet csinálni.
2012. aug. 5. 17:32
 16/22 A kérdező kommentje:
Egy érettségivel és egy elvégzett egyetemi félévvel szerinted hova mehetnék dolgozni?
2012. aug. 5. 17:38
 17/22 anonim ***** válasza:
Valamelyik nagyáruházba,én is olyanba dolgozom és tellik magánrendelőre is.
2012. aug. 5. 17:52
 18/22 A kérdező kommentje:
Hát én ezt a munkát is nagy nehezen találtam.
2012. aug. 5. 17:54
 19/22 anonim ***** válasza:
Áruházba mindig kellenek az emberek. Ne neten vadászgass, menj be a közeli hiperekbe, és érdeklődj.
2012. aug. 5. 19:16
 20/22 SzG1 válasza:
Tulajdonképpen a fog is köröm, úgyhogy persze, be lehet😂
2020. febr. 15. 22:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!