Nekem nem fáj a fogam de úgy látom mintha lyukas lenne vagy nem is lyukas?
Figyelt kérdés
Az első fogaimnál (2-3 nál )ott a belső oldalukon van egy ilyen kicsit világosbarnás folt olyan mintha lyuk lenne.De egyáltalán nem fáj. Akkor ez most mi?2009. júl. 19. 12:39
1/4 anonim válasza:
Vannak foghibák a fogon.Nekem pl vannak fekete pöttyök is a fogamon, a doki azt mondta hogy foghiba, nem lyuk.Nem is fáj, már évek óta ott van.De azért lehet el kéne menni dokihoz egy ellenőrzésre, bitos ami biztos.De szerintem simán lehet hogy csak foghiba
2/4 anonim válasza:
lehet lyuk. ha kicsi akkor még ált. nem fáj. szerintem menj el egy fogdokihoz, mert ha mégis az, akkor most tömje be, minthogy egy marha nagy lyuk legyen
3/4 A kérdező kommentje:
És azt megtudja csinálni mert a két fog köszött van és alig van hely ? :(
2009. júl. 19. 16:13
4/4 anonim válasza:
Biztosan meg tudja csinálni, azért fogorvos!De akkor menj minél előbb, főleg ha két fog között van, mert nem lenne jó, ha nőne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!