Mi lehet ez!? :s
Figyelt kérdés
A számban a felső fogsornál bal oldalt , van egy dudor ami közvetlen a fogamnál van. Egy ideig nem fájt . Most csak akkor fáj amikor ráharapok valamire , de akkor is a fog fáj ! A fog pedig mozgolódik ... mi ez !? Mennyek fogorvoshoz vele !? [ Csak értelmes komikat írjatok pls ]2012. júl. 30. 22:52
1/4 anonim válasza:
lehet bevan gyulladva a fogad gyökere
2/4 A kérdező kommentje:
Ha be van gyulladva mit kell tenni !? Elmúlik..vagy mennyek fogdokihoz !? :]
2012. júl. 30. 23:14
3/4 anonim válasza:
Ilyen nekem is volt. Mindenfelekeppen menj vele dokihoz,meg idoben,mert akar ki is vehetik a fogadat. Ha elmesz csak annyit fognak vele csinalni,hogy kapsz erzestelenitot ( legalabbis en kaptam) , majd nem tudom mit csinalnak , de csikiz:D es kivagjak ilyen kis szikevel.. De meg annyira se faj , mint egy foghuzas,de tenyleg!:) Felteve ha az orvosod normalis:'). Sok sikert hozza!
4/4 A kérdező kommentje:
Oké..akkor a héten elmegyek :|
Köszönöm a válaszokat . :)
2012. júl. 31. 08:51
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!