Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Tudtok nagyon rendes és jó...

Tudtok nagyon rendes és jó fogorvost?

Figyelt kérdés
Főképp Csepelen keresek de Budapesten belül bárhol még Pest megye is ha tényleg jó doki akkor elmegyek bármeddig:)Fogpótlás is szükséges lesz nem is egyre szóval valószínű korona.Nagyon de nagyon félős vagyok,ezért szeretnék egy rendes normális dokit találni nem egy hentest meg egy olyat aki prédikál a fogaimról.
2012. júl. 27. 14:31
 1/1 anonim ***** válasza:

[link]

Én ide járok és több dokival is volt már dolgom.Kérdezhetsz tőlük neten is és garanciálisak.Fogpótlásom is itt volt.Én meg voltam velük elégedve két fájdalommentes húzás és pár tömés egy gyökérkezelés és két fogpótlás amit csináltak.Fogpótlást többször kellet állítani az elején hogy ne törje az ínyem és hosszú nyitva tartásuk előny.Volt hogy bejelentkezés nélkül bementem és nem volt probléma.Meg jó a felszerelésük ami tetszett.Egy bajuk van hogy nem a legolcsóbbak.

2012. júl. 27. 19:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!