Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Szerdán rakják föl a fogszabál...

Szerdán rakják föl a fogszabályzóm. Mire kell előtte/utána/közben felkészülnöm?

Figyelt kérdés
Állandó lesz és olyan színes, fémes.A válasz(oka)t előre is köszönöm!

2012. júl. 27. 10:18
 1/5 anonim válasza:
22%
úgy hogy így fogsz beszélni : fröCCSSCSCSCCSSCögni fog a nyálad és azt hogy harcos így fogod kiejteni : HARCCZZZCZCZDOSOSOSOSSSSS
2012. júl. 27. 10:58
 2/5 anonim ***** válasza:
Nagyon-nagyon alaposan moss fogat. Mikor fölrakják az egyáltalán nem fáj, majd csak később fog, attól függően mennyire rendezetlenek a fogaid. Vehetsz be fájdalomcsillapítót is, de az napközben semmit sem ér, csak ha nem tudsz tőle aludni, akkor vegyél be. Pépes, puha kajákat szabad majd csak enned az elején, de később szinte akármit ehetsz. Kényelmetlen lesz, nagyon, de ne aggódj el fog múlni. Nekem is van, annyira nem vészes mint először gondoltam. Na hát sok sikert hozzá! :)
2012. júl. 27. 11:25
 3/5 anonim ***** válasza:

Hol, a klinikán?

Akkor túl sok jóra ne, rezidensek fogják csinálni. xD

2012. júl. 27. 11:31
 4/5 anonim ***** válasza:

Hát amikor felrakják nagyon rossz lesz úgy 1 hétig kb. Nagyon fura lesz beszélni meg minden, hogy ott van a szádban. Aztán meg észre sem fogod venni, mintha mindig is ott lett volna. Nagyon fognak fájni a fogaid mikor felrakják, pedig megse fogják még akkor neked húzni. Nem fogsz tudni semmi normális kaját enni, csak olyat amit nem kell megrágni. Ez is kb. 1 hétig, utánna elmúlik minden fájdalom. Aztán mikor meghúzzák megint fog fájni rohadtul. Aztán megint, utánna meg jó lesz minden. Nekem legalábbis már nem fáj húzásnál, vagyishát, ha fáj is ugyanúgy rágok. :D Szóval pár hónap és már tiszta jó lesz minden. Bár azse mindegy milyen orvosnál vagy.. Tb-n fogsz szenvedni rendesen, legalábbis egyik ismerősömnek mindig fájt, mint a fene. Én magánon vagyok és ott azért jobban odafigyelnek rád meg mindenre. Használj szájvizet meg alaposan moss fogat. Ja, az elején nagyon szar lesz, hogy beleragad minden kaja, de azt is megszokod. Az orvos is elmond majd mindent, hogy húzás után 1 hétig ne nagyon harapj kemény dolgokba meg ilyesmi, mondjuk úgyse tudnál.

Na, de ne izgulj, jó lesz! Én már tökre megszerettem.

Sok sikert!

2012. júl. 27. 11:41
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, úgy gondolom tényleg hasznosak!
2012. júl. 27. 18:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!