Szerdán rakják föl a fogszabályzóm. Mire kell előtte/utána/közben felkészülnöm?
Hol, a klinikán?
Akkor túl sok jóra ne, rezidensek fogják csinálni. xD
Hát amikor felrakják nagyon rossz lesz úgy 1 hétig kb. Nagyon fura lesz beszélni meg minden, hogy ott van a szádban. Aztán meg észre sem fogod venni, mintha mindig is ott lett volna. Nagyon fognak fájni a fogaid mikor felrakják, pedig megse fogják még akkor neked húzni. Nem fogsz tudni semmi normális kaját enni, csak olyat amit nem kell megrágni. Ez is kb. 1 hétig, utánna elmúlik minden fájdalom. Aztán mikor meghúzzák megint fog fájni rohadtul. Aztán megint, utánna meg jó lesz minden. Nekem legalábbis már nem fáj húzásnál, vagyishát, ha fáj is ugyanúgy rágok. :D Szóval pár hónap és már tiszta jó lesz minden. Bár azse mindegy milyen orvosnál vagy.. Tb-n fogsz szenvedni rendesen, legalábbis egyik ismerősömnek mindig fájt, mint a fene. Én magánon vagyok és ott azért jobban odafigyelnek rád meg mindenre. Használj szájvizet meg alaposan moss fogat. Ja, az elején nagyon szar lesz, hogy beleragad minden kaja, de azt is megszokod. Az orvos is elmond majd mindent, hogy húzás után 1 hétig ne nagyon harapj kemény dolgokba meg ilyesmi, mondjuk úgyse tudnál.
Na, de ne izgulj, jó lesz! Én már tökre megszerettem.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!