Fogínygyulladás? Második napja fájdogál bal oldalon, kb. középen a fogínyem.
Tegnap még azt hittem, hogy talán a fogam romlott el (meg is ijedtem rendesen, mert rettegek a fogorvosoktól. :$), viszont mára már egyértelmű, hogy az íny, mert picit fel is dagadt, és jobban körülhatárolható a fájdalom (inkább bizsergés igazából) helye.
Mit lehet tenni, hogy minél hamarabb elmúljon?
Ugye nem feltétlenül biztos, hogy romlik a fogam, és az okozza?
Nem emlékszem, hogy megszúrtam volna, de nem kizárt...
Köszönöm a válaszokat!
Igen, fáj az ínyem, piros, és fogmosásnál vérezni is elkezdett.
Ma reggelre kicsit jobb lett (gondolom azért, mert a gyulladás este mindig rosszabb), és így a tükörben meg tudtam nézni rendesen: van ott egy seb, beleharaptam oldalt a számba. Így utólag már emlékszem is rá.
Mondjuk nem csak ott volt bedagadva, de gondolom, hogy az "hatott ki" talán a lentebbi részre is.
Köszönöm a tanácsokat, megpróbálom beszerezni ezt a szopogatósat, hátha tényleg segít.
Fogorvoshoz úgyis készültem már kontrollra, de azért nagyon-nagyon remélem, hogy nem kell ezzel semmit sem csinálni majd. Tudom, hogy gyerekes ez a pánik, ami van nekem a fogorvostól, nem is értem, miért, de mégis... :(
Fogkövet próbáltam nézni, de nem látom, hogy lenne... Persze nem feltétlenül ismerem fel. :D
Az a baj, hogy bennem sok csepp van. :P
Alapvetően az orvosoktól amúgy, de a fogorvos a legrosszabb. :D
Köszönöm szépen, megfogadom a tanácsokat!
Sőt, már javult is, most épp semmi fájdalmat nem érzek. :) Napközben eleve jobb szokott lenni, de már itt az este, és még mindig nem fáj. :) Talán javul. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!