Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » A bölcsességfogakat mindig ki...

A bölcsességfogakat mindig ki kell húzni? Most jött ki fent kettő már nem fáj. Csak akkor fájt amikor kibujt

Figyelt kérdés
2012. júl. 22. 15:42
 1/5 anonim ***** válasza:
Semmit sem _kell_ csinálni. Tény azonban, hogy a bölcsességfog könnyen elromlik, mert olyan helyen van, hogy nehéz tisztán tartani. Legtöbbször kihúzzák, de ha gondolod furkáltathatod is, ha mazochista vagy.
2012. júl. 22. 15:48
 2/5 anonim ***** válasza:
Dehogy kell kihúzni, csak ha gond van vele.
2012. júl. 22. 15:51
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem pont egy hónapja mondta a fogorvosom,hogy meglepő,hogy már 8 éve vannak bölcsességfogaim (nekem 17 éves koromban kinőttek),de semmi problémám nincs velük,pedig elég nehezen tisztítható helyen vannak,és nem is rendesen nőttek ki,csak egyharmaduk. De azt mondta,ha nekem nincs vele panaszom,és tudom tisztítani,nem kell bántani. :D
2012. júl. 22. 15:51
 4/5 anonim ***** válasza:
Kb 20 évvel ezelőtt jöttek ki a bölcsességfogaim és a mai napig semmi gondom velük. Nem kell kihúzatni, csak ha gondot okoz.( elromlik vagy előrenyomja a többi fogadat)
2012. júl. 23. 08:43
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm dzépen mindenkinek megnyugtattatok
2012. júl. 25. 08:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!