Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Érzékeny a fogam, de nem...

Érzékeny a fogam, de nem lyukas. Ilyenkor mi a teendő?

Figyelt kérdés
Olyan problémám lenne, hogy ha hideget eszek/iszok akkor az egyik fogamba belenyilal a fájdalom. Voltam fogorvosnál, azt mondta hogy nincs semmi gond vele nem lyukas és teljesen ép. Valamit tudnátok tanácsolni, hogy ilyenkor mit lehetne tenni? Vagy ez egy idő után elmúlik? Köszönöm
2012. júl. 19. 09:48
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Az sem biztos, hogy feltétlenül kezelésre van szüksége a fogaidnak, de a dokinak mindenképpen utalnia kellene a lehetséges kiváltó okokra, és hogy mielőbb meg kell őket szüntetni.
2012. júl. 19. 11:49
 12/18 A kérdező kommentje:
A doki azt mondta, hogy nem lyukas a fogam és és nincs is szuvasodás.
2012. júl. 19. 12:01
 13/18 A kérdező kommentje:
De szerintem megfogadom a tanácsotokat, és felkeresek egy másik dokit is ez ügyben
2012. júl. 19. 12:03
 14/18 anonim ***** válasza:

Akkor ne keress másik dokit, nekem olyan mindegy.

Javaslok egy jó fogkrémet (savas erózió ellenit, vagy remineralizálót), és hanyagold a savas kajákat, főleg a kólát és hasonló italokat. (Ez a minimum, amit a dokinak is mondania kellett volna.)

Első voltam.

2012. júl. 19. 12:08
 15/18 anonim ***** válasza:
Látom közben írtál is kommentet. Amúgy magándokiknál általában az első konzultáció ingyenes, szóval elmondod a panaszod, ő elmondja a lehetőségeket, és kész. :)
2012. júl. 19. 12:09
 16/18 A kérdező kommentje:
Köszi mégegyszer.:)
2012. júl. 19. 12:48
 17/18 anonim ***** válasza:
Esetleg egy röntgen?Bár tény,hogy pénz de az legalább mindent kimutat és átfogó képet ad fogaid állapotáról.
2012. júl. 19. 13:58
 18/18 anonim ***** válasza:

Ja, röntgen.

Bár nekem például azon sem látszott semmi.

2012. júl. 19. 18:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!