Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Van olyan fogászat ahol nincs...

Van olyan fogászat ahol nincs fájdalom?

Figyelt kérdés

Budapesten szeretnék olyan fogászatot ahol nincsen fájdalom.Eddig csak rossz tapasztalatom volt.

Legutóbb gyökérkezelték és begyulladt a foginyem, aztán kikellett húzni.Iszonyú fájdalmas volt.

A másik kérdés hogy mit tegyek hogy ne féljek elmenni?

Egyszerűen rettegek már ha csak rá gondolok.

2012. júl. 18. 18:50
 1/4 anonim ***** válasza:

[link]

Én ide járok.Ezért merem ajánlani.Nagyon profi a felszerelésük és profik a dokik is.Nekem csináltak több tömést,és két húzást és koronát is.Az első alkalommal mikor voltam egy máshol gyökér kezelt fogam gyulladt be röntgen után mondták hogy húzni kell.Nagyon korrektül megmondták hogy mivel gyulladt a fog,a húzás utolsó fél perce fájni fog hiába a legerősebb fájdalomcsillapító.Így is lett.Aztán fájdalommentesen csináltak nekem három tömést.A második húzásnál egy letört fogam volt.Azt mondták ez nem fog egyáltalán fájni.Kaptam szurit kinyitottam a szám a doki matatni kezdett benne,izzadtam vártam a húzást erre felnéz a doki mondja kész vagyunk :)

Azóta még egy gyökérkezelést is csináltak amivel semmi problémám fájdalommentes volt.Egyszer fordult elő hogy egy hetes tömésem kiesett,visszamentem és garanciálisan ingyen megcsinálták.Ezek a tapasztalataim.Viszont egy hátrányuk van:nem a legolcsóbbak.De nekem megérte mert nem félek már elmenni hozzájuk.

2012. júl. 18. 19:10
 2/4 A kérdező kommentje:
hogy hívják a fogdokit?
2012. júl. 18. 20:39
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem más csinálta a húzást más a tömést,gyökér kezelést és más a koronát.Mind a hárommal meg voltam elégedve.Az egyik tömést meg megint másik doki csinálta de az olyan kis lyuk volt hogy valami spéci eszközzel csinálta.Jó a felszerelésük ez azért sokat segít.Meg gyökérkezelés közben volt az hogy nem voltak valamiben biztosak,átküldtek csináltak egy közeli röntgent csak arról a fogról 10 perc se volt.Azért a röntgenért fizetni se kellett.Bár a gyökérkezelés így is ha jól emlékszem 13ezer volt.Bár így utólag egyáltalán nem bánom.
2012. júl. 19. 21:15
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem soha nem fájt, pedig én is féltem tőle nagyon. Műtöttek, gyökérkezeltek, mindent csináltak, nulla fájdalom. madenta.hu (Én spec. Dr. Jakó Évánál jártam, de biztosan több jó orvosuk is van, mert a szájsegész fődoki műtött, és látszott rajta is minden mozdulatán, hogy ügyel rám!)
2012. júl. 24. 07:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!