Van olyan fogászat ahol nincs fájdalom?
Budapesten szeretnék olyan fogászatot ahol nincsen fájdalom.Eddig csak rossz tapasztalatom volt.
Legutóbb gyökérkezelték és begyulladt a foginyem, aztán kikellett húzni.Iszonyú fájdalmas volt.
A másik kérdés hogy mit tegyek hogy ne féljek elmenni?
Egyszerűen rettegek már ha csak rá gondolok.
Én ide járok.Ezért merem ajánlani.Nagyon profi a felszerelésük és profik a dokik is.Nekem csináltak több tömést,és két húzást és koronát is.Az első alkalommal mikor voltam egy máshol gyökér kezelt fogam gyulladt be röntgen után mondták hogy húzni kell.Nagyon korrektül megmondták hogy mivel gyulladt a fog,a húzás utolsó fél perce fájni fog hiába a legerősebb fájdalomcsillapító.Így is lett.Aztán fájdalommentesen csináltak nekem három tömést.A második húzásnál egy letört fogam volt.Azt mondták ez nem fog egyáltalán fájni.Kaptam szurit kinyitottam a szám a doki matatni kezdett benne,izzadtam vártam a húzást erre felnéz a doki mondja kész vagyunk :)
Azóta még egy gyökérkezelést is csináltak amivel semmi problémám fájdalommentes volt.Egyszer fordult elő hogy egy hetes tömésem kiesett,visszamentem és garanciálisan ingyen megcsinálták.Ezek a tapasztalataim.Viszont egy hátrányuk van:nem a legolcsóbbak.De nekem megérte mert nem félek már elmenni hozzájuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!