Milyen érzés a fogszabályzó?
Kb. egy hét és felrakják a fölső fogsoromra. Eléggé össze-vissza állnak, egyszerűen elképzelni sem tudom hogy hogy fog rajtamaradni...
Tapasztalt emberektől kérdezném, hogy:
-milyen érzés az, amikor fölrakják ?
-mennyi ideíg fáj utánna, hány nap kell ahoz hogy megszokjam ?
- mit egyek akkor, amikor fáj ?
15/F, ezt azért írom le mert lehet hogy teljesen más érzés egy felnőtt számára, és a technikájában is lehetnek eltérések. ehez nem értek.
Nekem kb ugyanilyen idős koromban rakták fel egy fél évre, amikor felrakják az még egyáltalán nem fog fájni, csak amikor már fent lesz egy idő után eléggé kellemetlen lesz, baromi lüktetést fogsz érezni, olyan lesz mintha ki akarna esni a fogad, ha szilárd táplálék ér hozzá még a könny is kicsordulhat a szemedből, hidd el tapasztalatból beszélek, az elején csak pépeset vagy levest egyél, 3-4 nap tuti kell amíg hozzászoksz, utána csak amikor havonta visszajársz húzásra akkor lesz kellemetlen, de korántsem annyira mint az elején!
Remélem tudtam segíteni, amúgy nem annyira vészes nyugi, a szépségért meg kell szenvedni ;)
22/F
hello:)
nekem már 2 éve volt,h felrakták de még mindig emlékszek..
nekem az első két hét volt a szörnyű krumplipürén és tejbegrízen éltem:/
és sajna azt kell mondjam nem segít a fájdalomcsillapító,mert ez nem olyan fájdalom,mint mikor a fejed fáj,nekem rettentő érzékenyek lettek a fogaim még összezárni is kín volt:/
egyébként fölrakás közbe semmit se érzel,csak hogy kezek vannak a szádba xddd
am ragasztóval rakják szóval nem kell félni,hogy leesik:D
de am vigasztalás:nekem gyönyörű lett a fogsorom:)
és nekem alső-felső volt + 4 fogam kihúzták,szóval no para
15L amikor megkaptam a fogszabit:13L
Nekem is van, 9 hónapja és hasonló dolgokat éltem át.
Nekem azt tanácsolta a fogorvos, hogy hideg vizzel öblitsek, ha nagyon fáj. Néha bejött. :)
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!