Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Ez nagy baj? (folyt lent)

Ez nagy baj? (folyt lent)

Figyelt kérdés
Ma voltam fogorvosnál betömte a fogamat! de elötte megkopogtatta hogy fáj e ? és én mondtam nem mikor kicsit fájt most lehet ugyanugy fog fájni? mert fáj valami csak el vna zsibbadva az inekcio helye fájhat?
2012. júl. 18. 18:21
 1/4 anonim ***** válasza:
Elképzelhető, hogy érzékeny lesz egy kicsit a tömés után. Kíméld, ne használd.Ha 1 hét múlva is fájna, az már gáz.
2012. júl. 18. 18:28
 2/4 A kérdező kommentje:
De gyökérkezelni nem kell nem? :(
2012. júl. 18. 18:28
 3/4 anonim ***** válasza:
Érzékeny lesz ez a fogad egy pár napig.Addig jobb ha kíméled és nem használod a másik oldalon rágsz.És nem eszel ragadós,kemény dolgokat.Ha nem használod azzal magadnak teszel jót mert megköt a tömés mint a beton.Ha most frissen használod elmozdulhat,kieshet és akkor megint fúrni kell meg tömni.Egy pár napig normális ha érzékeny de ahogy előttem írták egy hét után is fáj akkor vissza kell menni a dokihoz.Egyelőre normális amit érzel nem kell gyökér kezelni.Ha zavara fájdalom az elalvásban vegyél be egy fájdalomcsillapítót.
2012. júl. 18. 18:43
 4/4 A kérdező kommentje:
Okés köszi :)
2012. júl. 18. 18:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!