Milyen az éjszakai fogszabályzó?
Nálam az orvos döntötte el, hogy melyik legyen, az éjszakai mellett döntött, mert a felragasztottnál ki kéne húzni pár fogam, de így visszagondolva inkább ki kellett volna húzni, és felragasztani a fogszabályzót, mint ezzel szenvedni. Kérlek szépen, nekem 3 éve van éjszakai, éjjel bent van, reggel kiveszem és 5 perc múlva úgy áll, mint eredetileg. Már szinte könyörgünk anyummal az orvosnak, hogy csinálják meg a felragasztósat, de nem, megvárják míg 18 leszek, hátha többet kell fizetni..
Mondjuk nem olyan gázak a fogaim, teljesen rendben vannak, csak felül az első két fogam közt van egy pici szünet, tényleg kicsi, annyira nem is zavar, de az biztos, hogyha én választhattam volna, akkor a felragasztósat kértem volna, azzal ugyanúgy 3 évet elszenvedek(vagy kevesebbet), és kész is a gyönyörű fogsor, ezzel meg még nem tudom mennyit fogok sza.rozni.:)
Az enyém ilyen, csak rózsaszín: [link]
Én a te helyedben a felragasztósat választanám, az 1 év, de biztos hogy jók lesznek a fogaid, látod én mennyit szenvedek ezzel.. De nem akarlak befolyásolni, ez a te döntésed :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!