Nagyon fog utána fájni?
Figyelt kérdés
A fogszabályzómat nem lehet addig feltenni, amíg nem szedik ki mind a négy bölcsességfogamat. Július 20-án fognak megműteni (tehát kiszedik mind a négyet) és utána nem ehetek semmi szilárd kaját kb egy hétig. Meg jegelni kell. Volt valakinek már ilyen műtétje? Nagyon fáj? És ugye be is dagad... De mennyire?2012. júl. 5. 12:53
1/6 anonim válasza:
Mivel mind a négyet egyszerre húzzák azért ez elég kellemetlen lesz, de legalább gyorsan túl leszel rajta.
2/6 anonim válasza:
Nekem még csak egy bölcsességfogamat húzták ki (kettő még ki sem nőtt rendesen, 10 éve megrekedtek...), utána szerencsére nem dagadt be (bár neked néggyel nyilván macerásabb lesz), viszont mivel eléggé hátul volt nem is nagyon tudtam kezelni... Ami rossz volt, hogy még másnap is vérzett, kicsit meg is ijedtem (féltem, hogy éjszaka belefulladok az alvadt vérbe... de tudom, ne ijesztgesselek, bocsi, ez csak az én hülyeségem volt :) ), de az egyik kolléganőm javasolta, hogy kenjem be az ínyemet (a fog helyét) fogkrémmel, és az segít. Nem tudom, hogy ettől volt-e, de tényleg elmúlt a vérzés.
Amúgy utána nem fájt egyáltalán, ettől ne félj, mikor húzták akkor volt kicsit kellemetlenebb, de inkább csak a fogó csikorgó hangja miatt.
Kitartás!!!
3/6 A kérdező kommentje:
Csak az a baj, hogy nekem még egyik sem nőtt ki... 15 éves vagyok:( És hát elfognak altatni és eléggé feszengek..
2012. júl. 5. 17:29
4/6 anonim válasza:
Valakinek fáj utána, de valaki meg se érzi. Lehet egy picit utána fájni fog, de nem vészes. Gyógyszer és hideg vizes borogatás hamar megszünteti! JOBBULÁST előre is.
5/6 anonim válasza:
nekem hútak már fogat (tudom nem ugyan az, de vágtak nekem is) az jó h el leszel altatva, mert nekem (hiába volt érzéstelenítve rettenetesen fájt amikor húzták) utánna inkább lüktetett...érztem az tény, de nemfájt...(vért azt köpködni fogsz 1napig és az első 2 nap nagyon rossz lesz evésben, de nem fog fájni.)
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2012. júl. 7. 14:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!