Normális, hogy félek a fogtöméstől? Ma voltam, borzasztó!
Azt hittem, a szülés után nekem már bármi jöhet, hát tévedtem.
Még 4x kell mennem, tömésre, nagyon be vagyok parázva! Nem a fájdalomtól, hiszen nem fáj, hanem olyan rossz, amikor az ember szájában annyi minden van, nyelni pedig nem lehet. Ti hogy bírjátok? Én vagyok túl zizi?
persze, normális sokan félnek. számomra is az a furcsa, hogy szülés után ilyenektől félsz , pedig utána ez csak gyerekjáték:)
amúgy én jól bírom, egyáltalán nem fáj amíg fúrja máshol jár az agyam és egész jó.
Mondták nekem egyfolytában, hogy az orromon vegyem a levegőt, próbáltam is, de aztán mégiscsak a számon sikerült. Meg hogy ne csináljak semmit a nyelvemmel, mert csak nehezítem a dolgukat. Nem nagyon tudtam kontrollálni magam. Úgy látszik, csak én vagyok ilyen nehéz eset...
2.-nak: a szülés fájdalmas ugyan, de nagyon gyorsan megszépülnek az emlékek, meglátod! Azért ez nagy élmény egy nő életében. Szép, problémamentes szülést kívánok neked!
2.
Köszönöm szépen.
Én is sokat járok most fogorvoshoz,valóban kellemetlen,de mint előttem írják,megéri az eredmény!Én nagyon féltem a fogaimat,ez egy nőnek nagy ékszere!
én rettegek:D
utálom a furo hangját és én ha az orromon veszek lvegőt akkor egész nap érzem azt a bűzt és áááááááááááááááááááá :D ezért szoktam a számon aszem:D
utálomutálomutálom.. viszont genetika miatt elég sokszor kell járnom:'(
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!