Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Normális, hogy félek a fogtömé...

Normális, hogy félek a fogtöméstől? Ma voltam, borzasztó!

Figyelt kérdés

Azt hittem, a szülés után nekem már bármi jöhet, hát tévedtem.

Még 4x kell mennem, tömésre, nagyon be vagyok parázva! Nem a fájdalomtól, hiszen nem fáj, hanem olyan rossz, amikor az ember szájában annyi minden van, nyelni pedig nem lehet. Ti hogy bírjátok? Én vagyok túl zizi?

2009. júl. 9. 20:58
 1/10 anonim ***** válasza:
Próbáld meg azt,hogy kinyitott szájjal csak az orrodon veszel levegőt.Így a garat lezárul és nem fogsz venni a torkodon levegőt.Az nagy segítség a fúrásnál mert a foglyuk kitisztítása olyan folyamat,amikor nagyon büdös íz és szagot érez az ember,mert az elszuvasodott részek ilyen kellemetlen szagúak és ízűek.Nekem pl hányingerem van tőle,de ha így veszem a levegőt akkor,annyira nem érzem.Közben az ember öblöget és próbál másra gondolni.Az injekció még ami nem olyan kellemes.De összességében szerintem annyira nem vészes mint sokan hiszik.
2009. júl. 9. 21:08
 2/10 anonim ***** válasza:
Nekem is most tömték a fogam,én azt mondom semmiség...te pedig,hogy szülés után még ettől félsz.Én fordítva,bár még csak most fogok szülni.Annyira félek,inkább minden fogam tömjék be...vagy nem?
2009. júl. 9. 21:42
 3/10 anonim ***** válasza:

persze, normális sokan félnek. számomra is az a furcsa, hogy szülés után ilyenektől félsz , pedig utána ez csak gyerekjáték:)

amúgy én jól bírom, egyáltalán nem fáj amíg fúrja máshol jár az agyam és egész jó.

2009. júl. 9. 22:03
 4/10 A kérdező kommentje:

Mondták nekem egyfolytában, hogy az orromon vegyem a levegőt, próbáltam is, de aztán mégiscsak a számon sikerült. Meg hogy ne csináljak semmit a nyelvemmel, mert csak nehezítem a dolgukat. Nem nagyon tudtam kontrollálni magam. Úgy látszik, csak én vagyok ilyen nehéz eset...

2.-nak: a szülés fájdalmas ugyan, de nagyon gyorsan megszépülnek az emlékek, meglátod! Azért ez nagy élmény egy nő életében. Szép, problémamentes szülést kívánok neked!

2009. júl. 9. 22:07
 5/10 anonim ***** válasza:
ha megcsinálja a fogad az is szép emlék:) igaz, nem összehasonlítható de gondolj bele, akkor nem lesz lyukas a fogad, nem fog fájni
2009. júl. 9. 22:17
 6/10 anonim ***** válasza:

2.

Köszönöm szépen.

Én is sokat járok most fogorvoshoz,valóban kellemetlen,de mint előttem írják,megéri az eredmény!Én nagyon féltem a fogaimat,ez egy nőnek nagy ékszere!

2009. júl. 10. 05:41
 7/10 anonim ***** válasza:
Nekem úgy egy éve tömték az egyik fogam bár én nagyon szerencsés voltam mert picike volt a lyuk és így aztmondta a doki h fölösleges érzésteleníteni.Igaza volt kb 1 másodpercig fájt vmi és semmi más.Igen az idegesítő h kiszívja a gép a nyálat de amúgy tűrhető.Én rögtön utána ehettem-ihattam.
2009. júl. 10. 15:25
 8/10 anonim ***** válasza:

én rettegek:D

utálom a furo hangját és én ha az orromon veszek lvegőt akkor egész nap érzem azt a bűzt és áááááááááááááááááááá :D ezért szoktam a számon aszem:D

utálomutálomutálom.. viszont genetika miatt elég sokszor kell járnom:'(

15/L

2009. júl. 11. 17:30
 9/10 anonim ***** válasza:
de fájni nem fáj csak kellemetlen:S
2009. júl. 11. 17:30
 10/10 anonim válasza:
hát nekem nem adtak érzéstelenítőt és nagyon fájt a fúrás:(
2010. febr. 8. 19:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!