Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Mi a neve annak a sötétkék...

Mi a neve annak a sötétkék dobozos fogkrémnek, amit kb.2 napja reklámoznak, hogy eltávolítja az íny és a fogak közé telepedett lepedéket?

Figyelt kérdés
Blend-a-med-re tippelek, de a neten nem találom. A gyógyszertárban meg nem tudtam kérni, mert csak azt tudtam mondani, hogy sötétkék a doboza :) Az a fajta fogkrém, amelyiknek a reklámjában örökké pipálgatják, hogy milyen problémákra nyújt megoldást. Már minden márkát megnéztem, de nem találom.

2012. júl. 2. 12:56
 1/5 anonim ***** válasza:
Az a neve, hogy a a vegyipar leghatásosabb mérge. Ajánlom szeretettel.
2012. júl. 2. 13:16
 2/5 anonim válasza:
kedves első Hát ez szánalmas! Amúgy szerintem Blend-a-med, de lehet hogy colgate!
2012. júl. 2. 13:19
 3/5 anonim ***** válasza:

"Az a fajta fogkrém, amelyiknek a reklámjában örökké pipálgatják, hogy milyen problémákra nyújt megoldást."

Ez azt jelenti, hogy rengeteg hatóanyaggal rendelkezik, melynek mindegyike egy egy növényi hatóanyag vegyi úton előállított, módosult változata. Ezek az emberi szervezet számára rendkívül károsak, de én mindig azt mondtam, az olyan emberért aki ilyesmit megvesz egyszerűen nem kár.

2012. júl. 2. 13:19
 4/5 anonim ***** válasza:

"kedves első Hát ez szánalmas! "

Egyet értek veled, én is annak tartom. De sajnos ez is csak a pénzről szól és leszarják az áldozatszámot.

2012. júl. 2. 13:20
 5/5 anonim ***** válasza:

A következő káros anyagok szoktak előfordulni a fogkrémben:

Fluorid

Sodium Fluorid

Sodium Lauryl Sulfate

Sodium Laureth Sulfate

Propilénglükol

Szaharin

Ha túl sokat pipálgatnak valószínűleg ennél is több lehet benne. Túlnépesedés idején csak ajánlani tudom. :)

2012. júl. 2. 13:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!