Páromnak lecsiszolták a fogait és nagyon fájnak. Hogyan tudnék segíteni neki? Normális állapot?
Ez normális állapot, ellenben csak ideiglenes!
Mondd meg neki, hogy ne legyen már olyan mint egy kislány, és viselje el a fájdalmat férfihoz illő módon! Én fel is pofoznám, bár most, hogy fájnak a fogai inkább csak gyomron vágnám.
Köszi, kicsit megnyugodtam. :) Gyomrom nem vágom, szenved ő éppen eleget most. :) ... és vele együtt én is a rinyálásától. :)
Sajnos, nem raktak fel ideiglenes koronát és ráadásul az összes felső fogait le kellett csiszolni és még jön az alsó. Mondtam neki, hogy ha nem ügyelt a fogaira most muszáj kibírnia.
A férfiaknak sokkal alacsonyabb a fájdalomküszöbük mint a nőknek. Képesek egy kis nátha esetén is úgy csinálni mintha haldoklanának. Ezért is nem ők szülnek, mert abba aztán tényleg belehalnának. Na szóval egy csomó embernek csiszolták már le a fogait és mindegyik kibírta.
Ha legközelebb rinyál, akkor mondd meg neki, hogyha annyira fáj neki beszéd közben akkor hogy hogy nem fáj neki rinyálás közben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!