Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Lukas a fogam. Már csontfog...

Lukas a fogam. Már csontfog és nagyon fáj, mit csináljak vele? (a gyógyszerre allergiás vagyok)

Figyelt kérdés

Tudnátok segíteni tegnap kezdett el fájni éjszaka semmit nem aludtam.Hulla fáradt vagyok én nem bírok ki még egy éjszakát ébren.Tudnátok mondani valami házi praktikát vagy valami? Hétfőre van amúgy is időpontom az orvoshoz(: (mivel folyamatos kezelés alatt állok lehet hogy attól fáj?de tényleg nem bírok ki még egy éjszakát:s

Köszi a válaszokat!

2012. júl. 1. 22:54
 1/5 anonim ***** válasza:
Tegyél rá összezúzott fokhagymát. Állítólag az segít.
2012. júl. 1. 22:56
 2/5 anonim ***** válasza:
Nagyon jól ki kéne mosni a lukat és öblögetni corsodyllal, esetleg ha bírod a Mebucaint szopogatni, azt oda tenni a fog mellé, míg el nem olvad, mert abban is van kis lidocain, csillapítja a fájdalmat.
2012. júl. 1. 23:04
 3/5 anonim ***** válasza:

Kezelés alatt van és fáj?Szép orvosod lehet.

cataflamot szerezz és semicilin gyulladáscsökkentöt.

2012. júl. 1. 23:26
 4/5 A kérdező kommentje:

egyáltalán semmilyen gyógyszert nem bírok,egyedül amit bírok az aflamin meg talán az algópirin de az utóbbitól már fáj a gyomrom:s a foghagymát viszont kipróbálom:D

Amúgy nem is értem hogy hogy lehet lukas mikor már 4 éves kortól minden áldott nap reggel este megmosom(:

2012. júl. 1. 23:26
 5/5 A kérdező kommentje:
3/4 suli orvos mit vársz?! máshova meg nem lehet át menni mert nem oda tartozunk-.-
2012. júl. 1. 23:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!