Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Segítség! Mozog a csontfogam...

Segítség! Mozog a csontfogam és nem tudom hogy nől-e majd új?

Figyelt kérdés
anyukám szerint a gyerekeknek még nől a foguk de én nem tudom hogy mi lesz,nem lehetek fog nélküli.segítsetek!

2012. jún. 25. 17:11
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha nem tejfog mozog, akkor még kb 50 évet várni kell arra, hogy helyette új nőjön, már kísérleteznek rajta, de fogorvos segíthet a dolgon, vannak rá megoldások.
2012. jún. 25. 17:16
 2/4 k4lm0p1r1n ***** válasza:
vannak műfogak, észre sem lehet venni a változást, mellesleg hány éves vagy? biztos hogy csont fog? mennyire mozog?
2012. jún. 25. 20:20
 3/4 eric_one ***** válasza:
Csak a cápáknak nő újra és újra a foguk egész életükben. Az embereknek tejfog után a csontfog a végleges. Ha mozog nézesd meg a fogdoki bácsival, ha nem teszed meg akkor kérd meg a nagyobb tesódat, hogy a céllövöldében lőjön neked egy olyan 3 pálcás műanyag vámpír fogsort! :-D
2012. jún. 26. 20:33
 4/4 anonim válasza:
mi tortent?
2015. nov. 25. 18:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!