Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Sírtatok már fogorvosnál?...

Sírtatok már fogorvosnál? Félelem vagy fájdalom miatt? Hogy reagált az orvos?

Figyelt kérdés
Ha van kedvetek, meséljetek.

2012. jún. 29. 19:48
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Igen, most már oda fogok figyelni az ilyenekre :)
2012. jún. 30. 19:25
 12/23 A kérdező kommentje:
:)
2012. jún. 30. 21:02
 13/23 anonim ***** válasza:
Én egyszer a gyerekfogászaton,mikor szétfurták érzéstelenítő nélkül a fogamat,nálam se érdekelte különösebben az orvost.Másodszor,mikor a szájsebészeten vésték ki a kettétört fogamat,akkor még le is oltott a köcsög szájsebész,hogy mért nem tudok felnöttként viselkedni:(
2012. jún. 30. 22:30
 14/23 anonim ***** válasza:

2-es vagyok.

Szomorú, hogy ilyenek megtörténnek. Bár szerintem inkább régebben volt ez jellemző, hogy nem adtak érzéstelenítőt. Csak tudnám, miért volt ez így akkor? Ma már sok helyen ki is írják, ha hirdetik magukat, hogy fájdalommentes fogászat, gondolom emiatt már senki nem meri megkockáztatni, hogy nála fájdalmas a kezelés, különben nem mennének hozzá az emberek, így hát ma már sokkal humánusabbak a dokik, én ezt hallom mindenkitől, mikor a tapasztalataikról beszélnek, hogy milyen volt pár évtizede a fogorvoslás, és milyen ma.

Én is találtam azóta egy nagyon rendes, aranykezű fogorvost. Mindig elmondja mit csinál, meg is mutatja tükör segítségével, jófej nagyon. Ő a körzeti rendelésen is éppen ugyanilyen, csak ott rövidebben magyaráz, és nem mutatja meg minden egyes munkafázis végén, hogy épp hogyan is néz ki a fog.

2012. jún. 30. 22:40
 15/23 anonim ***** válasza:
Utolsó 4. vagyok. Nem évtizedekkel ezelőtt voltam így fogorvosnál, utoljára 3 éve kellett gyökérkezelésre mennem. Kaptam is érzéstelenítőt, kettőt is csak hát a gyulladt fogra nem hatott, de senkit nem érdekelt.
2012. jún. 30. 22:46
 16/23 A kérdező kommentje:
13.: Sajnálom. Hogy nem tudja megérteni egy orvos, ha fáj a kezelés? Nem az lenne az érdeke, hogy minél kevesebb fájdalmat okozzon? Egyáltalán az ilyen minek megy orvosnak, ha nem hivatásból csinálja?
2012. júl. 1. 02:29
 17/23 A kérdező kommentje:
2.: Örülök, hogy jó fogorvost találtál. :)
2012. júl. 1. 02:33
 18/23 anonim ***** válasza:
Azóta voltak sokkal "kellemesebb" fogászati élményeim,volt a röhögőgörcsöt kelett visszatartanom fogtömés közben:)
2012. júl. 1. 16:21
 19/23 A kérdező kommentje:
:)
2012. júl. 1. 19:13
 20/23 anonim ***** válasza:
A fájdalom miatt igen , és megállt és cukin letörölte a könnyeim :) 15vagyok a fogorvosom elég fiatal :)
2012. júl. 8. 22:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!