Sírtatok már fogorvosnál? Félelem vagy fájdalom miatt? Hogy reagált az orvos?
Figyelt kérdés
Ha van kedvetek, meséljetek.2012. jún. 29. 19:48
1/23 anonim válasza:
Fájdalom miatt nem, mert adott érzéstelenítőt, félelem miatt meg még úgy sem, mert kis korom óta hozzá járok, az gész család megbízik benne, mindig szépen, pontosan dolgozik :)
2/23 anonim válasza:
Kisgyerekként volt ilyen. Már fájt a fúrás, mert mélyre kellett fúrni, persze semmi érzéstelenítő, ez úgy '86-ban lehetett. És akkor sírtam. De a dokinőt nem érdekelte, csak annyit mondott, hogy mindjárt végzünk. És még utána is fúrt jó pár másodpercig. Persze abban a helyzetben minden egyes másodperc jó hosszúnak tűnt.
Nagyon fájdalmas volt, erre a mai napig emlékszem.
3/23 anonim válasza:
Iskolafogászaton volt. Előző voltam.
4/23 anonim válasza:
Igen, amikor a gyulladt fogamat gyökérkezelte. 2 érzéstelenítő se volt elég, csak úgy hullottak a könnyeim. Dokit nem érdekelte. A kezelés után még fél napig lüktetett a fél arcom :S
5/23 anonim válasza:
Én még sosem sírtam fogorvosnál kiskorom óta járok rendszeresen ellenőriztetni a fogaimat. Nagyon rendes fogorvosom van és annyira jól dolgozik h nem szokott semmi fájni.:) 17/l
6/23 A kérdező kommentje:
2.:Velem is megtörtént ugyanez iskolafogászaton, nagyon rossz volt. Azért remélem azóta találtál már egy jó fogorvost.
4.: Sajnálom. Remélem azóta te is már jó fogorvoshoz kerültél.
1,5.: Jó ilyeneket is olvasni. :) Örülök neki. :)
2012. jún. 30. 02:55
7/23 anonim válasza:
4. vagyok. Azóta már más fogdokim van, ő kedves :) Amúgy elég sok fogdokinál megfordultam életem során, pedig csak 22 vagyok. És elég sok fogamat gyökérkezelték és mind fájt..
8/23 A kérdező kommentje:
4.: Ennek örülök. :) Pedig megfelelő érzéstelenítés mellett nem kellene fájnia. Kérj még érzéstelenítőt, ha legközelebb fáj.
2012. jún. 30. 15:05
9/23 anonim válasza:
Megint 4. vagyok :) Mindig kettőt kaptam és azt mondták, hogy többet nem lehet adni. Szerintem mindig ott volt a bibi, hogy be volt gyulladva, amikor gyökérkezelték és azért fájt annyira. Később utána olvastam ennek és több helyen is olvastam,hogy gyulladt fogat nem is szoktak piszkálni, először lehúzzák róla a gyulladást. Szóval azért köszi, hogy nálam ilyennel nem törődtek.
10/23 A kérdező kommentje:
4.: Igen, én is úgy tudom, hogy először le kell vinni a gyulladást. Mostmár legalább tudod. Legközelebb meg megmondod hogy gyógyszert kérsz. Amúgy tanácsolom, hogy járj félévente ellenőrzésre és szinte biztos, hogy nem lesz szükséged gyökérkezelésre.
2012. jún. 30. 18:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!