Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Létezik valami tuti gyógymód...

Létezik valami tuti gyógymód aftára?

Figyelt kérdés

Már egy hete a nyelvemen és az ínyemen vannak afták, csak nőnek és nem múlnak. Mindent kipróbáltam már, ami létezik:

Glycosept, szóda-bikarbóna, Aperisan gél, cserszömörcés öblogető, ezüst-nitrát ecsetelő, Tea Tree spec. fogkrém, még pálinkával is öblögettem...

Megoldás? :@

2009. júl. 8. 13:24
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Na helló, én is elkaptam most ezt a xart,,már megint,két-három évente előjön megmondom mi a legjobb rá a Kliostom kenőcs, amit valamiért kivontak, hátha lehet kapni valamelyik szomszédos országba vagy ilyesmi, ezzel egyszer bekened és elmúlik, senki nem tudja mért szüntették meg patikusokat kérdeztem, nekem szerencsére otthon van elrakva háziorvossal irattam fel ha jól emlékszem, valami nagyon erős hatóanyag van benne,emlékszem hogy ahogy felkentem 10 percig éget rendesen, de utána kész.
2013. jún. 17. 22:56
 12/13 anonim ***** válasza:
ja és mégvalami, nekem szinte biztos hogy a kutyáktól jön ki, ha megfogdosok egy kutyát ami nyalogatja a kezem és nem mosom meg és valahogy bejut a számba , akkor annyi..
2013. jún. 17. 22:58
 13/13 anonim válasza:

Jelenleg legjobb a vény nélkül kaphato Vago-T oldat.

Beszerezhtő : ivancsapatika.hu - fogorvosi készítmények

Egy fültisztító pálcikát az oldatba kell mártani,azzal ecsetelni az aftát.Ecseteléskor és utána még vagy 10 másodpercig keményen csíp,de aztán mintha elvágták volna a fájdalmat.A hámréteget marja,az aftás terület elhal, kifehéredik.Az afta melletti egészséges szövet ecsetelése nem probléma.Szembe ne kerüljön,nagyobb mennyiség véletlen lenyelése esetén azonnal irány a sürgősségi

2017. nov. 13. 17:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!