Létezik valami tuti gyógymód aftára?
Már egy hete a nyelvemen és az ínyemen vannak afták, csak nőnek és nem múlnak. Mindent kipróbáltam már, ami létezik:
Glycosept, szóda-bikarbóna, Aperisan gél, cserszömörcés öblogető, ezüst-nitrát ecsetelő, Tea Tree spec. fogkrém, még pálinkával is öblögettem...
Megoldás? :@
Orvoshoz kell menni!Én is emiatt járok most orvosokhoz...az aftára nincs konkrét gyógyszer,a szervezetben kell helyrehozni a hibát! A legyengült immunrendszer okozhatja,nálam ált. betegség a hüvelygomba is,ami szintúgy lehet a gyennge immunrendszer következménye! Van egy kenőcs: Mundisal ez rá kell kenni az aftára,és B-komplexet is szedek most! A b-komplex vitamin,nem gyógyszer-bárki szedheti...
Ja,és van egy immunerősítő tabletta:Immunoglükan ezt is lehet vény nélkül venni,ez immunerősítő!
Corsodyl-al ecsetelés 1-2 óránként csak az aftára, és teljes öblögetés napi 2 szer 4-5 napig
Ettől függetlenül a fogorvosthoz látogatást én is támogatom. Ha a régi nem segített, keress másikat.
Köszönöm az infókat, a Corsodylt megpróbálom!
Szerencsére talán múlóban van az ezüst-nitrát ecseteléstől, a gyakori cserszömörcés öblögetés és spec. fogkrémtől...
Napi 2x eszek, és rögtön fogmosás+öblögetés....
Szia.Nemtudom javult e a helyzeted, de én ezt használom.Én hajlamos vagyok az aftára, akár heti rendszerességel is.Vegyél ilyet!!Kicsit drága, de 10 percen belül garantáltan megszüntet minden aftával járó kellemetlenséget!Nem mondom hogy fájdalommentes, de ha magához az aftához érsz már az fáj.Szóval ez kb 10 másodpercig marni fog, annyira, hogy jobb ha ülsz!És aztán perceken belül megszüntet mindent!Az afta helye ott marad, és 1-2 nap múlva elmúlik, de a vele járó kellemetlenségek azonnal megszünnek!!Megéri az árát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!