Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Létezik valami tuti gyógymód...

Létezik valami tuti gyógymód aftára?

Figyelt kérdés

Már egy hete a nyelvemen és az ínyemen vannak afták, csak nőnek és nem múlnak. Mindent kipróbáltam már, ami létezik:

Glycosept, szóda-bikarbóna, Aperisan gél, cserszömörcés öblogető, ezüst-nitrát ecsetelő, Tea Tree spec. fogkrém, még pálinkával is öblögettem...

Megoldás? :@

2009. júl. 8. 13:24
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Ennyi mindent kipróbáltál és nem segített?Mi lenne,ha kipróbálnád az orvost is?Mert mint látod semmi más nem használ.
2009. júl. 8. 13:56
 2/13 A kérdező kommentje:
Régebben is volt ilyen és az orvos, szájsebész, gyógyszerész javasolta ezeket. Ők sem mindentudók. Arra vagyok kíváncsi kinek mi segített leginkább.
2009. júl. 8. 13:59
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Orvoshoz kell menni!Én is emiatt járok most orvosokhoz...az aftára nincs konkrét gyógyszer,a szervezetben kell helyrehozni a hibát! A legyengült immunrendszer okozhatja,nálam ált. betegség a hüvelygomba is,ami szintúgy lehet a gyennge immunrendszer következménye! Van egy kenőcs: Mundisal ez rá kell kenni az aftára,és B-komplexet is szedek most! A b-komplex vitamin,nem gyógyszer-bárki szedheti...

Ja,és van egy immunerősítő tabletta:Immunoglükan ezt is lehet vény nélkül venni,ez immunerősítő!

2009. júl. 8. 16:14
 4/13 Kathrin01 ***** válasza:
Az előző hozzászolónak igaza van, a legyengült immunrendszer okozza. Nálunk a nagy dózisú c-vitamin (500 mg) vált be. Így sokkal hamarabb elmúlik.
2009. júl. 8. 17:36
 5/13 anonim ***** válasza:

Corsodyl-al ecsetelés 1-2 óránként csak az aftára, és teljes öblögetés napi 2 szer 4-5 napig

Ettől függetlenül a fogorvosthoz látogatást én is támogatom. Ha a régi nem segített, keress másikat.

2009. júl. 9. 23:40
 6/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm az infókat, a Corsodylt megpróbálom!

Szerencsére talán múlóban van az ezüst-nitrát ecseteléstől, a gyakori cserszömörcés öblögetés és spec. fogkrémtől...

Napi 2x eszek, és rögtön fogmosás+öblögetés....

2009. júl. 10. 00:45
 7/13 anonim ***** válasza:

Szia.Nemtudom javult e a helyzeted, de én ezt használom.Én hajlamos vagyok az aftára, akár heti rendszerességel is.Vegyél ilyet!!Kicsit drága, de 10 percen belül garantáltan megszüntet minden aftával járó kellemetlenséget!Nem mondom hogy fájdalommentes, de ha magához az aftához érsz már az fáj.Szóval ez kb 10 másodpercig marni fog, annyira, hogy jobb ha ülsz!És aztán perceken belül megszüntet mindent!Az afta helye ott marad, és 1-2 nap múlva elmúlik, de a vele járó kellemetlenségek azonnal megszünnek!!Megéri az árát!

[link]

2009. júl. 16. 21:48
 8/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a jó tanácsot, ezt még nem próbáltam, de jónak tűnik! Sokat segítettél, köszönöm!
2009. júl. 18. 13:57
 9/13 anonim válasza:
Hali! A link egy kozmetikai oldalra mutat. Mi a szer amit keresni kell?
2011. jún. 17. 18:10
 10/13 anonim válasza:
Oralmedic a legjobb!!! Elég drága, de rögtön hat. Egy fehér folt marad az afta helyett, de a fájdalom rögtön elmúlik. Egy csomagban három darab ecsetelő van és kb 2-3 ezer ft. Nagyon nehéz beszerezni.
2012. máj. 1. 23:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!