Nagyon szenvedek fogmosásnál mit tehetnék?
Egyszerűen gyűlölök fogat mosni,fürdés után szoktam,fürdés közbe már gyomorgörcsöm van mert tudom mennyire fog fájni. Tényleg a csapot ütöm fájdalmamba:(
Sensodyne-t használok érzékeny fogakra,abból is a legdrágábbat. Azt írják hogy csökkenjen a fájdalom masszírozzam az ínyembe ahol fáj 1 percig. Na az az 1 perc a legrosszabb,nyílal az egész ínyem az egész fogsorom, fogam végei fájnak szörnyű érzés.
Van hogy több napig inkább nem mosok fogat,mert félek a fájdalomtól már:(
Fogorvoshoz nem megyek ezt ne ajánljátok.
Valakinél nincs még ilyen?
Dehogyisnem besz@ri vagy!De még mennyire.Fogorvos meg ingyen is van TB-.-re,ez rossz kifogás!
Eleve fogorvos nem csinál semmit a fogadal ha te megtagadod,attól még megnézheti!
ma 15:59
látszátra szépek a fogaim,annyi hogy 2 éve kb érzékenyek,de édesanyámnak is az,nagypapámnak is..lehet ez örökletes dolog:S
Amúgy most pont nincs TB-m be akarnak hajtani rajtam 100 ezer ft-ot,na majd utána lesz..:/
ingyen meg gondolom mennyire kíméletes lesz..:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!