Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Napok óta szenvedek! (bővebben...

Napok óta szenvedek! (bővebben lent)?!

Figyelt kérdés

Nő a bölcsességfogam, és természetesen fáj.

Nem csak a fogam, hanem délelőtt már a fülem is fájt. Most viszont akkor is fáj, ha nyelek.

Lehet belőle komolyabb bajom?!

2011. aug. 28. 19:57
 1/7 anonim ***** válasza:

Nekem is ez volt mikor nőtt! iszonyúan fájt a fejem, a fülem, az egész fogsorom (érintésre úgy megfájdult hogy még)

mindenem. A szememet is alig bírtam kinyitni. Elmentem a fogorvoshoz, aki azt mondta, hogy sajnos ezzel nem lehet mit tenni, el kell tűrni, el fog múlni! És igaza lett! Pár nap múlva teljesen elmúlt, és semmi bajom nem lett :)

Sajnos ez ezzel jár, de ha sokáig nem múlik el a biztonság kedvéért keresd fel a fogorvost.

2011. aug. 28. 20:04
 2/7 anonim ***** válasza:
Keress a konyhaszekrényben szegfűszeget, (olyan kis barna pici "fadarabkaszerű") és rágd szét, természetes fájdalomcsillapító.
2011. aug. 28. 20:08
 3/7 A kérdező kommentje:

Köszi a tanácsokat!

Utolsó: Ismerem a szegfűszeget, szakácsnak készülök! De azért köszi! =)

Akkor szenvedek tovább... :/

2011. aug. 28. 20:19
 4/7 anonim ***** válasza:
Kérdés: most nő, és attól fáj, vagy már kibújt és beteg? Mert utóbbi esetben kezelést igényel.
2011. aug. 28. 20:21
 5/7 anonim ***** válasza:
Ha már napok óta fáj, akkor jobb, ha elmégy fogorvoshoz, mert elöfordulhat, hogy nemcsak ki akar nöni, hanem begyülladt az inyed töle. Ilyen esetben lehet belöle szájzár is, ami nagyon fájdalmas és kellemetlen, és nem mindig lehet mütét nélkül rendbehozni. (Én egyszer igy jártam...)
2011. aug. 28. 20:24
 6/7 anonim válasza:

Nekem is napokig fájt a bölcsességfogam, mellette az ínyem is, rágni is alig tudtam. Anyukám vett nekem a patikából Dentinox fogínygélt, ami a kisgyerekek fogzási fájdalmát csökkenti. Bedörzsöltem egy borsónyi krémet a fogam köré és fél óra múlva már csak alig érezhetően fájt. Szerintem próbáld ki, érdemes! Ha nem használ, irány a fogdoki!

[link]

2011. aug. 28. 20:32
 7/7 A kérdező kommentje:

20:21: Olvasd el még egyszer és rájössz, hogy a kérdésed felesleges volt...

A többieknek köszönöm a segítséget! :)

2011. aug. 29. 07:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!