Napok óta szenvedek! (bővebben lent)?!
Nő a bölcsességfogam, és természetesen fáj.
Nem csak a fogam, hanem délelőtt már a fülem is fájt. Most viszont akkor is fáj, ha nyelek.
Lehet belőle komolyabb bajom?!
Nekem is ez volt mikor nőtt! iszonyúan fájt a fejem, a fülem, az egész fogsorom (érintésre úgy megfájdult hogy még)
mindenem. A szememet is alig bírtam kinyitni. Elmentem a fogorvoshoz, aki azt mondta, hogy sajnos ezzel nem lehet mit tenni, el kell tűrni, el fog múlni! És igaza lett! Pár nap múlva teljesen elmúlt, és semmi bajom nem lett :)
Sajnos ez ezzel jár, de ha sokáig nem múlik el a biztonság kedvéért keresd fel a fogorvost.
Köszi a tanácsokat!
Utolsó: Ismerem a szegfűszeget, szakácsnak készülök! De azért köszi! =)
Akkor szenvedek tovább... :/
Nekem is napokig fájt a bölcsességfogam, mellette az ínyem is, rágni is alig tudtam. Anyukám vett nekem a patikából Dentinox fogínygélt, ami a kisgyerekek fogzási fájdalmát csökkenti. Bedörzsöltem egy borsónyi krémet a fogam köré és fél óra múlva már csak alig érezhetően fájt. Szerintem próbáld ki, érdemes! Ha nem használ, irány a fogdoki!
20:21: Olvasd el még egyszer és rájössz, hogy a kérdésed felesleges volt...
A többieknek köszönöm a segítséget! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!