Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Iszonyatosan fáj a fogam,...

Iszonyatosan fáj a fogam, pontosabban az állkapcsom, mit csináljak vele?

Figyelt kérdés
Felső fogszabályzós vagyok lassan fél éve, néha szokott lenni ilyen, de csak pár óráig fáj, és aztán elmúlik, nem is kell bevennem semmit. Állítás után nem fáj, a kettő között szokása. Már tegnap reggel óta fáj az arcom bal oldala, kibírhatatlan egyszerűen. :( Négy óránként veszek be Algopyrint, de alig enyhít valamit. Ettem fagyit, rágóztam, de egyre rosszabb. Lyukas fogam nincsen amitől fájhatna. Valamivel tudnám enyhíteni legalább?
2012. jún. 15. 13:53
 1/2 anonim ***** válasza:
Jobb lenne ha még délután elmennél fogorvoshoz és nem várnád meg a hétvégét, nem lehet fájdalomcsillapítót szedni napokig, kikészíti a gyomrod.
2012. jún. 15. 14:33
 2/2 anonim ***** válasza:
Szerintem mártogasd fékolajba vagy tegyél rá uránt, mégis mit kéne vele tenned? Elmész fogorvoshoz, mert az algopyrintől el fog fogyni a fehérvérsejted és összeszedsz valami fertőzést.
2012. jún. 15. 14:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!