Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Nektek volt már pattanás az...

Nektek volt már pattanás az ínyeteken?!

Figyelt kérdés
Tegnap elkezdett fájni az ínyem a jobb alsó részen és mára egy hatalmas nagy fehér pattanásszerű gumó nőtt ki azon a részen... Ilyen létezik?!?
2012. jún. 13. 23:30
 1/9 anonim ***** válasza:

Az nem éppen pattanás.

Lehet sok minden. Ha szerencséd van, akkor csak afta. Vírusos szájbetegség, ha benned van, és legyengül kicsit az immunrendszered, előjön.

Ha nincs, akkor egy ciszta van a fogadon, ami majd kifakad.

Vagy nem és akkor fogorvos.

2012. jún. 13. 23:33
 2/9 A kérdező kommentje:
ahogy tapogattam ( nem nyomtam ki csak tapogattam )ugyanolyan fehér gennyes cucc jött ki mintha egy pattanás lenne....tegnapelött még semmi problémám nem volt....
2012. jún. 13. 23:41
 3/9 anonim ***** válasza:

Az akkor ciszta. Előfordul néha.

Ha kifakadt, az jó, kitisztul majd magától.

Azért egy fogorvosnak mutasd meg, ha ráérsz, nehogy begyulladjon.

2012. jún. 13. 23:43
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ! :)
2012. jún. 13. 23:46
 5/9 anonim ***** válasza:
ilyen nekem is volt nekem azt mondták biztos valaki ivott a poharamból vagy az üvegemből..
2012. jún. 13. 23:56
 6/9 anonim ***** válasza:
Az nem fog elmúlni magától, begyulladt a fogad. Nem tömött vagy lyukas az, ami alatt kijött?
2012. jún. 14. 11:15
 7/9 anonim ***** válasza:
az a "pattanás" akkor jön ki, mikor gyulladt a fog, és hogy elkerülje a szájfertőzést, így oldalt az ínyen tör utat magának, minthogy a szervezetbe kerüljön. ez a szervezet védekezése. rtg-el tudják megmondani milyen típusról van szó. vannak ártalmatlanok. húzás is lehet belőle.
2012. jún. 14. 19:11
 8/9 compactegon ***** válasza:

ugyanez volt nekem is. folyt a bal szememből a könny, annyira fájt a bal felső 4-es, aztán megjelent kívül ugyanilyen bumszli.

én is kinyomtam, ami megkönnyebbülést hozott. aztán pár hét után kivésték ;)

2012. jún. 15. 15:00
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat nyomtalanul elmúlt szerencsére :)
2012. jún. 21. 16:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!