A fogínyemen pattanás szerű kitüremkedés jelent meg, mitől lehet?
Figyelt kérdés
csak akkor jön elő ha valami cukros üdítőt kólát vagy gyümölcslevet iszok, a fog még régebben fényre kötő amerikai töméssel volt betömve, ma megyek fogorvoshoz, valami bent maradhatott a fogtömésnél gyökérkezelés és ki tisztítja vagy mire számíthatok?2012. febr. 23. 13:49
1/6 anonim válasza:
valószínüleg ciszta, gyulladás. ha a fog nem érintett, akkor csak kitisztítja
2/6 anonim válasza:
Lehet, hogy kilis, nekem is volt már nemegyszer, dörzsölj oda egy félbevágott citromot, csípni fog, de utána elmúlik. Én is mindig így csináltam... Bár már évek óta nem volt ezzel problémám.
3/6 A kérdező kommentje:
sajnos szerintem ciszta lessz
2012. febr. 23. 14:31
4/6 A kérdező kommentje:
olvastam cikkeket így hogy ciszta és most már az álkapocs csattogás is érthetőbb, ugyan ez van öcsémnél is ő is ahhoz a fogorvoshoz jár mint én.
2012. febr. 23. 14:32
5/6 A kérdező kommentje:
most voltam gyökér kezelés lett a vége, amúgy az normális hogy 4 alkalom? vagy csak a pénz miatt (magán rendelő)
2012. febr. 23. 20:00
6/6 anonim válasza:
Általában 1-2 alkalommal átöblítik a gyökércsatornát, ha már nem bűzös, tesznek bele egy ideiglenes tömést, ha azzal sincs gond, a végleges gyökértömés is belekerülhet. utolsó fázis a fedőtömés./ ez a végleges koronai tömés/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!