Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Fogmosás fogszabályzóval, , ,...

Fogmosás fogszabályzóval, , , mikor, hogy?

Figyelt kérdés
sziasztok ,ma rakták fel a fogszabimat vettem hozzá fogkefét is ,miután hazaértem ettem egy két sushi tekercset fogatmostam és leesett az egyik brekett,először megijedtem mert csak pár órája van fogszabim és máris tönkretettem xd ,,,a kérdés csak az h lehet h túl erősen mostam meg vagy ilyen hamar még nem kellett volna? :S ...a válaszokat előre köszönöm!

2012. jún. 8. 20:08
 1/3 anonim ***** válasza:

hát lehet h nem kellett volna enned ilyen hamar mert miután feltették 2-3órán át nem szabad enni

hivd fel az orvost

2012. jún. 8. 20:16
 2/3 anonim ***** válasza:

Szerintem nem kellett volna még nagyon enned. Nem fáj amúgy? Nekem miután felrakták vagy 2 napig nem bírtam enni semmi normális kaját, mert iszonyatosan fájt :S

Sőt nekem a fogmosáskor is fájt még először.. én egy jó ideig csak finoman és viszonylag lassan mostam a fogamat.

2012. jún. 8. 20:23
 3/3 anonim ***** válasza:

Nem amiatt esett le, hogy ettől, nyugodtan lehet enni, ha bírsz. :)

Az elején elég gyakran lepotyognak a brekettek, ha zavar, menj vissza a dokihoz, ha nem zavar, akkor nyugodtan megvárhatod a következő ellenőrzést.

2012. jún. 8. 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!