Nagyon fajdalmas egy fogtomes? Illetve kb hany perc?
Kiskoromba voltam, de akkor nagyon fajt, mintha nem is kaptam volna erzestelenitot. A napokba faj az egyik fogam, el kene mennem, de nagyon felek, hogy olyan lesz, mint regen. Ha normalisan adja be az erzrszelenitot es nem varat tul sokat, hogy elmuljon a hatas akkor tenyleg nem veszes?
Vki meselte, aki szinten eleg felos, hogy volt egynel es olyan ugyes volt, hogy semmot se erzett. Vannak ilyen dokik? Vagy csak regen volt ilyen fajdalmas es azota a fejlodes miatt elviselhetobb?
7. vagyok. Az, hogy szerinted nem nagy a lyuk közel sem biztos, hogy így van. Egyszerre nem fogják mindet betömni, valószínűleg csak 1-et, de ez elhelyezkedéstől is függ.
Ha kérsz szurit, meg nem féljél már..ennyire nem lehetsz gyenge :) Én sztk-ban csináltattam ingyen, mákom van, mert nagyon jó dokinak tűnik.
Még egy apró kérdés..:D A kb 10-15 perces fogtömésből a fúrás rész a legrövidebb, ugye?? Tehát 1-2 perc, onnan már csak a töméssel megy az idő, hogy ott csinálgatja, ami már amúgy se fájna.
Remélem hamar kapok időpontot.:/
Uhhh:///
Hát az nem jó.
Viszont én kértem időpontot, csak bírjam ki még 2 hétig..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!