Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Fogszabim lesz, de elötte még...

Fogszabim lesz, de elötte még foghuzás, kicsit bedepiztem, tanács?

Figyelt kérdés

fogszabályzóm lesz, de van még 2 tejfogam.ma voltam fogszabisnál és azt mondta, hogy ki kell húzni mind a 2 szemfogam az egyikre már nagyon ránőtt az igazi fogam, a másiknál még ki se bujt, amúgy nem mozog egyik se. ahol kibujt már eléggé a fogam ott így is nagyon nagy luk van nem hogy most kihúzzák. tudom hogy ki kell húzni de kb akkora luk lesz ott mint 2 jó nagy szemfog.. és méghozzá ki kell huzatnom a másik szemfogamat is. teljesen depis vagyok hogy úgy fogok kinézni mint egy csöves egész nyáron addig nem rakják fel a fogszabit ameddig nem nő ki mind 2ö fogam az pedig egy jó 2 hónap. és az a baj hogy van barátom nem tudom mennyire fogja zavarni de engem NAGYON! kértem hogy had húzzuk ki külön h legalább az egyik kinöljön mire a másikat is kihúzzuk de nem engedték! eléggé mosolygós vagyok nem tudom,hogy fogom takarni főleg most itt a nyáár.... :(((( valaki volt már hasonló helyzetben? esetleg valami tanács?

15/L

2012. jún. 4. 20:34
 1/4 anonim ***** válasza:
Ez a foghúzós dolog nekem is megvolt 14 éves koromban.Én is rohadtul utáltam,de szükséges volt helycsinálás miatt.Pár hónapig szar,de túl lehet élni,úgyhogy ne depizz ezen.:)
2012. jún. 4. 22:08
 2/4 anonim ***** válasza:
Gondolj arra, hogy ha mindezt túléled (márpedig kénytelen leszel), szebb fogsorod lesz mint bármelyik másik, fogszabályzó nélküli embernek. Nekem három éve van fogszabályzóm, és büszkén viselem. Te is légy büszke a résekre a fogad helyén, sokkal taszítóbb, mikor valaki szándékosan próbálja eltakarni, természetellenesen mosolyog. :)
2012. jún. 5. 20:10
 3/4 A kérdező kommentje:
és a barátom?:S szerintetek ő mit fog szolni h igy nézek majd ki egész nyáron xd komolyan már kb röhögök magamon milyen szerencsétlen vagyok xd:(
2012. jún. 6. 21:32
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha szeret, elfogad a változásokkal együtt, amik érnek az életben. Senki sem tökéletes, és ha ezt képtelen elfogadni, akkor meg se érdemel téged.
2012. jún. 7. 17:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!