Fogszabim lesz, de elötte még foghuzás, kicsit bedepiztem, tanács?
fogszabályzóm lesz, de van még 2 tejfogam.ma voltam fogszabisnál és azt mondta, hogy ki kell húzni mind a 2 szemfogam az egyikre már nagyon ránőtt az igazi fogam, a másiknál még ki se bujt, amúgy nem mozog egyik se. ahol kibujt már eléggé a fogam ott így is nagyon nagy luk van nem hogy most kihúzzák. tudom hogy ki kell húzni de kb akkora luk lesz ott mint 2 jó nagy szemfog.. és méghozzá ki kell huzatnom a másik szemfogamat is. teljesen depis vagyok hogy úgy fogok kinézni mint egy csöves egész nyáron addig nem rakják fel a fogszabit ameddig nem nő ki mind 2ö fogam az pedig egy jó 2 hónap. és az a baj hogy van barátom nem tudom mennyire fogja zavarni de engem NAGYON! kértem hogy had húzzuk ki külön h legalább az egyik kinöljön mire a másikat is kihúzzuk de nem engedték! eléggé mosolygós vagyok nem tudom,hogy fogom takarni főleg most itt a nyáár.... :(((( valaki volt már hasonló helyzetben? esetleg valami tanács?
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!