Akinek szépek és egészségesek a fogai annak mitől lehet kellemetlen a szájszaga?
Figyelt kérdés
Nem arról beszélek aki most evett fasirtot fokhagymamártással, hanem akinek alapjáraton rossz szagú a szája. Emésztése zavar?2012. jún. 2. 17:36
1/9 anonim válasza:
Az is lehet. Cukorbeteg is lehet. És még pár dolog.
3/9 anonim válasza:
vannak emberek pl akik nem esznek kiegyensulyozottan, tehat vagy keveset vagy napi 1x esznek sokat és ezen kivul egész nap üres a gyomruk. az éhes gyomor szájszagot csinál. ez lehet 1 ok, de még nyilván van egy pár lehetöség
4/9 anonim válasza:
Egy szuvas fogam sincs, mégis van szájszagom, mert az egyik mandulámnak olyan az alakja, hogy van benne egy "zseb" és telemegy ételmaradékkal, ami aztán ott emésztődik...
6/9 anonim válasza:
Vagy nem iszik eleget. A száraz szájnak is van szaga.
7/9 anonim válasza:
tényleg millió oka lehet, de legtöbbször a szájüregben keresendők a kiváltó okok.
8/9 anonim válasza:
Nekem nagyon régóta volt ez a nagyon kellemetlen problémám, nem értettem, hogy miért van szaga a számnak, még én is éreztem ha leheltem, vagy beszéd közben is.
Aztán kipróbáltam a fogselymet, és éreztem, hogy annak a sok kajamaradéknak van olyan szaga, amit kihúztam a fogaim közül. Szó szerint erjed az ember szájában. Azóta használom, egy tekercs 100 m hosszú egy pici dobozban, és kb. 400-500 ft. Azóta nincs szájszagom.
9/9 anonim válasza:
#8-as itt is gratulálok :) vegyen példát mindenki aki ezen sorokat olvassa! tegyük jobbá a világot! he-he :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!