Akárhányszor és akármennyi idejig mosom a fogamat, akkor is sárgák maradnak, vagy ha eszek valamit(pl. egy kocka csokit) már attól is sárgák lesznek. Mit tegyek? Hogyan tudnám valahogy javítani?
Figyelt kérdés
2008. ápr. 25. 12:18
1/5 anonim válasza:
A fogorvos valaszt ad a kerdesedre!
2/5 anonim válasza:
Szia!
Genetikai úton is örökölhető a fogak színe, de ha zavar kérdezz meg egy fogorvost.
3/5 anonim válasza:
Alapvetően a sárgás fogak tartósabbak, mint a hófehérek.
Persze nem a piszkos - hanem a természetes. Mosd rendesen - de ne bánkódj ezen.
4/5 anonim válasza:
régebben az én fogaim is sárgák voltak hiába mostam őket mindig, szerintem ez valami örökletes dolog volt. viszont kiprobáltam egy praktikát amit hallottam valahol, ajánlom neked: fogmosás után márts a vizes fogkeféd egy csomag sütöporba és ezzel még pár pecig jo alaposan dörzsöld a fogaidat!(az ínyedet ne) az én fogaimmal csodát művelt miután heti 3 szor ezt megcsináltam. viszont azt is hallottam, hogy tul sokszor nem szabad mert a fogzománcot lemarja ...
5/5 anonim válasza:
Lehet hogy nem jó a fogkrémed. A sütőport én is hallottam, meg a szódabikarbóna is jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!