Miért van az, hogy egy kocka csokit se tudok megenni annyira érzékeny rá a fogam?
Menj fogdokihoz, valami nem stimmel, már baj van, de nagyobb is lehet, vagyis lesz. A csoki túl édes, ezért a kisebb bibík is hamarabb reagálnak rá fájdalommal. Ha nem eszel édeset, akkor nem érzed annyira, viszont akkor is ott van már a hiba.... úgyhgoy fogdoki!
Egyébként addig is úgy edd a csokit, hogy nem rágod szét, hanem csak szopogatod és lenyeled úgy, hogykevésbé menjen a fogaidba, fogaid közé... Úgy tűrhetőbb.
kilyukadt belül...
én is igy vagyok a jobb 4-5 közt lyukas és kívülről semmit se lehet látni...:(
Nem nagyon tudom elképzelni, hogy ennyire érzékenyek a fogaid, ha teljesen egészségesek lennének.
Azt viszont tapasztalatból tudom, hogy valaki még tini korára se érzi fontosnak, hogy egszsgesek legyenek a fogai. Addig is szerintem a szülők felelőssége lenne erre is odafigyelni.
Nem arról van szó, hogy nagyon rossz állapotban vannak a fogaid?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!