Mi lesz ennek a folyamata?
Figyelt kérdés
13éves lány vagyok. még megvan az oldalsó tej metszőfogam. mellette van a maradandó fog. ezáltal kell a fogszabályzó. de viszont ugye ki kell huzni a tejfogamat, ezért ott lesz egy rés és hát nem szeretnék ugy nagyon kimozdulni...az a kérdésem hogy mennyi idő mire elkészitik a fogszabályzot? mert gondolom a mintához, már kikéne huzni azt a tejfogat..utána mennyi idő mire elkészül?2012. máj. 30. 21:40
1/3 anonim válasza:
éjszakai:
-elmész valahová egy röntgenre
-megnézik a felvételt amit készítettek
-mintavétel
-odaadják
nappali:
ugyanez csak nem odaadják hanem felrakják :D
Amúgy az egész kb 3-4 hónap
2/3 anonim válasza:
nem tudom sztkban hogy megy, de magán dokinál nem kell ennyit várni. esélyes, hogy a kivehetőhöz már "öreg" vagy. sztem egy két hét alatt megcsinálják a röntgen meg a húzás után
3/3 anonim válasza:
SZerintem nem öreg... a felnőttek között is van olyan akiknek kivehető van : )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!