Fog csiszolása koronához mennyi ideig tart? Mennyire fáj alatta? és utána nagyon nagyon félek.
nekem februárban volt injekció nélkül, max 20 perc lehetett, szinte semmit sem éreztem, mert a csiszolással párhuzamosan fújtak rá vizet
utána kicsit kellemetlen volt, ha hideg levegő érte, de a folyadékok hőmérséklete nem zavart
fél nap telt el a csiszolás és a korona feltétele között, semmi durva nem volt benne, ne félj, nincs mitől parázni
mikor felragasztották a koronát, akkor kicsit fájt a csiszolt fog, amíg a ragasztó meg nem kötött - de ez megint csak egy fél napig tartott
Az én műtétemnek a csiszolás volt a legkellemesebb része. Abban a két órában volt minden: csiszolás, húzás, ciszta eltávolítás.
Tulajdonképpen semmi sem fájt, csak lelkileg viselt meg.
Utána kicsit érzékeny volt, de semmi gáz.
Nekem 2 fogamat 3 injectióval csiszolták annyira fájt utánna még beszélni is rossz volt étel ital mindenre fájt
4-es koronám van szuper lett, bár sajnálom a 2 egészséges fogamat amit feláldoztam érte
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!