Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Fog csiszolása koronához...

Fog csiszolása koronához mennyi ideig tart? Mennyire fáj alatta? és utána nagyon nagyon félek.

Figyelt kérdés
2012. máj. 25. 14:18
 1/4 anonim ***** válasza:
Fél óra biztosan, nem fáj, mert kapsz injekciót, én egyszer anélkül kértem, úgy eléggé durva volt, de kibírtam. Utána sem fáj, de nagyon érzékeny lesz hidegre, melegre.
2012. máj. 25. 14:37
 2/4 anonim ***** válasza:

nekem februárban volt injekció nélkül, max 20 perc lehetett, szinte semmit sem éreztem, mert a csiszolással párhuzamosan fújtak rá vizet

utána kicsit kellemetlen volt, ha hideg levegő érte, de a folyadékok hőmérséklete nem zavart

fél nap telt el a csiszolás és a korona feltétele között, semmi durva nem volt benne, ne félj, nincs mitől parázni

mikor felragasztották a koronát, akkor kicsit fájt a csiszolt fog, amíg a ragasztó meg nem kötött - de ez megint csak egy fél napig tartott

2012. máj. 25. 15:05
 3/4 anonim ***** válasza:

Az én műtétemnek a csiszolás volt a legkellemesebb része. Abban a két órában volt minden: csiszolás, húzás, ciszta eltávolítás.

Tulajdonképpen semmi sem fájt, csak lelkileg viselt meg.

Utána kicsit érzékeny volt, de semmi gáz.

2012. máj. 25. 20:51
 4/4 anonim ***** válasza:

Nekem 2 fogamat 3 injectióval csiszolták annyira fájt utánna még beszélni is rossz volt étel ital mindenre fájt

4-es koronám van szuper lett, bár sajnálom a 2 egészséges fogamat amit feláldoztam érte

2012. máj. 25. 21:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!