Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Hogyan tudnánk otthon kihúzni...

Hogyan tudnánk otthon kihúzni a fogam?

Figyelt kérdés

Sajnos ki kell húzni a fogamat.

Még sosem kellett ilyet átélnem,és nagyon-nagyon félek.Arra gondoltam,hogy jobb lenne,ha otthon végezné el rajtam a beavatkozást egy barátom,mert egy ismerősben jobban bízom,mint egy idegen fogorvosban.

Az az egy gond,hogy sem én,sem a barátom nem tudja,hogyan kell fogat húzni.Valaki le tudná írni részletesen?

Előre is köszönöm!

2012. máj. 23. 15:28
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Nem olyan egyszerű ez, mint gondolod. Én bármennyire is ismeretlen, akkor is szakemberre bíznám. Egy rossz mozdulat és helyrehozhatatlanul beszakad az állkapcsod.
2012. máj. 23. 15:38
 2/17 eNerdzsy ***** válasza:
75%

Szépen kérlek, hogy ne próbáljátok ki otthon. Van rá esély, hogy bent marad egy gyökér darab vagy(és) elfertőződik ami után több kínod lesz mint a foghúzás előtt.

Menj el fogorvoshoz! Hidd el, jobban jársz.

2012. máj. 23. 15:38
 3/17 anonim ***** válasza:
64%
A barátodban aki nem ért hozzá jobban bízol mint egy szakképzett fogorvosban akinek ez a munkája. [link]
2012. máj. 23. 15:39
 4/17 anonim ***** válasza:
78%
Ne butáskodj már. Ez egy komoly beavatkozás, ne bízd amatőrre. Arról nem is beszélve, hogy egy jó doki már nem húz fogat, csak ha ő menthetetlennek ítéli.
2012. máj. 23. 15:39
 5/17 anonim ***** válasza:
56%
Ha tejfog akkor nem gáz de ha rendes fogról beszélsz ami ráadásul rágófog akkor nem vagy komplett...
2012. máj. 23. 16:18
 6/17 A kérdező kommentje:
A bölcsessegfogamat kell kihúzni.Arra gondoltam,hogy ha ráfújunk egy egész flakon lidocaint ,akkor nem fájna.
2012. máj. 23. 17:02
 7/17 anonim ***** válasza:
oh my god! Azt még a doktornak is elég kihúzni. A lidocain pedig vényköteles, ki fogja felírni?
2012. máj. 23. 17:05
 8/17 anonim ***** válasza:
32%
Remélem jól átgondoltad. A bölcsességfog kihúzása után könnyen keletkezik a helyén tályog, amiből pillanatok alatt agyhártyagyulladást lehet kapni.
2012. máj. 23. 17:22
 9/17 anonim ***** válasza:

És azt még hozzátenném, hogy bölcsességfogat műteni kell, nem kihúzni. A fog eltávolítása után össze kell varrni a sebet.

De hajrá.

2012. máj. 23. 17:34
 10/17 anonim ***** válasza:
Bölcsességfoggeal szájsebészetre kell menni.Engem is kínoztak már meg foghúzásnál,de eszembe nem jutna ilyen baromság.
2012. máj. 23. 19:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!