Ezzel a problémával mit lehet csinálni?
Figyelt kérdés
Ma vettem észre h az alsó 6-nál az ínyem mintha "lehúzódott" volna vagy nem tudom mi van de ha vmit eszek fáj. Pedig mindennap rendesen mosok fogat nem tudom mitől lett ez.:/ Mit lehet tenni ilyenkor van rá vmi itthoni gyógymód vagy mindenképp fogorvos?2012. máj. 22. 19:54
1/3 anonim válasza:
Vegyél Sensodyne fogkrémet, és azt tedd oda pakolásként. Változtass a fogmosási szokásodon. Ne le-föl mozgasd a fogkefét, hanem alulról felfele, söprögető mozdulattal, felül meg, felülről lefelé söprögető mozdulattal mosd a fogadat, Így biztosan nem nyomod le az ínyt a fogaidról. Az esti fogmosás után ne öblítsd ki vízzel a szádat, elég, ha csak köpködsz.
2/3 A kérdező kommentje:
értem köszönöm megprobálom ezt,de most is sensodyne fogkrémet használom a rapid protectet, vagy attól is lehet h túl erősen mosom a fogam mert most cseréltem fogkefét gyengéről normálra?
2012. máj. 22. 20:06
3/3 anonim válasza:
Ne sikáld sem vízszintesen, se le-föl mozdulatokkal a fogaidat. Körkörösen mozgasd a fogkefét, és azzal a söprögető mozdulattal mosd, amit leírtam neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!