Kezdetleges fogbélgyulladásom van?
Figyelt kérdés
Kb. egy másfél hónapja kezdett el fájni a fogam és kiderült hogy belülről szét van rohadva a fogam csak ezt eddig nem vették észre.Ez a fogorvos is aki észrevette ő is csak azért mert megröntgenezték.szépen betömték,injekcióztak is de azért fájt. Na de gondolta akkor le van tudva a fogam és tegnap mikor ittam megint fájt,és ma reggel ittam volna egy kis hideg kakaót erre egy olyan 10 másodpercig úgy belenyilalt a fájdalom hogy le kellet ülnöm. az orvos hogy kezdetleges fogbélgyulladásom van és kivette a tömést és egy gyógyszeres tömést kaptam. 2 hét után megyek vissza és ha bejött a gyógyszeres tömés akkor csak betömik de ha nem akkor gyökérkezelés. az lenne a kérdésem /kérésem hogy akinek volt már gyökérkezelése annak nagyon fájt-e?és nem -e tudtok valami csodatanácsot ami esetleg "meggyógyít"? előre is nagyon köszönöm!!!:)2012. máj. 16. 19:41
1/3 anonim válasza:
Kezdetleges fogbélgyulladásnál már szét van rohadva a fogad? Mi lesz, ha tényleg begyullad? agyvelőgyulladás?
2/3 anonim válasza:
Csodamódszer nincs, antibiotikumot szokott felírni a fogdoki, az sokszor leviszi a gyulladást, és nincs szükség gyökérkezelésre. Egyébként a gyökérkezelés sem fáj, injekciót kapsz, nem érzel belőle semmit. Ha injekció mellett is fájt a tömés, akkor a dokid nem jól érzéstelenítette.
3/3 anonim válasza:
A gyökérkezelés elzsibbasztva nem fáj,csak érdemes a 2. alkalommal is kérni szurit,mert azt már érzéstelenítés nélkül csinálták nekem és az elég kellemetlen volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!