Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Egy ilyen fogsorral mit lehet...

Egy ilyen fogsorral mit lehet kezdeni?

Figyelt kérdés

[link]

Tudom, hogy borzasztó, így meg vicsorogva főleg. Már nem lesz fogszabályzóm, de máshogy meg lehet csináltatni egyenesebbre? Hogyan és kb. mennyibe kerülhet?

2012. máj. 15. 14:37
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Mivel igy csunya, meg a fogszabályzó sem szép, ezért még mindig a fogszabályzó a jobb ötlet, mert UTÁNA szebb lesz.

Az ügyfeleknek meg igy sokkal visszataszítóbb, mint ha az látszik, hogy akarsz rajta javitani.

2012. máj. 15. 14:52
 12/15 A kérdező kommentje:
Tudtok árban valamit mondani, hogy pl. mennyi lenne egy sima fém fogszabályzó, egy átlátszó, vagy egy héjas megoldás? A fogpótlás tudom, hogy kegyetlen drága, azzal nem is akarok foglalkozni.
2012. máj. 15. 14:53
 13/15 A kérdező kommentje:
Egyébként, csak hogy védjem magam, azért ez nem ennyire látszik ám a hétköznapokban. Akkor nem szoktam vicsorogni, mondjuk teli szájjal nevetni sem, csak visszafogottan mosolyogni, akkor nem igazán látszik. Van, aki még észre sem vette, csak én hívtam föl rá a figyelmét :-(
2012. máj. 15. 14:55
 14/15 anonim ***** válasza:
Akkor meg hagyd így, csak itt az a bibi, hogy ezeket a kusza fogakat tisztítani is nehezebb, ergo, hamarabb elromolhatnak.
2012. máj. 15. 15:28
 15/15 anonim ***** válasza:

Én 29 éves vagyok és alul-felül van fogszabályzóm és én is sok emberrel beszélek a munkám során.Úgy gondolom,hogy akinek nem tetszik bekaphatja:)Nekem innen van:

[link]

2012. máj. 15. 19:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!