Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Lyukas a fogam, félek orvoshoz...

Lyukas a fogam, félek orvoshoz menni (. )?

Figyelt kérdés
Egy hátsó fogam lyukas és már el kéne mennem fogorvoshoz, hogy betömjék, de nagyon félek elmenni. Az fáj ha valakinek betömik a fogát? mert azt hallottam hogy a legtöbb ember kér érzéstelenítőt, de én a tűktől is nagyon félek. És most az a kérdés hogy muszáj kérni mert nagyon fáj amikor így csiszolja (vagy nemtom mit csinál) a fogat, vagy anélkül sem fog fájni.köszi!

#fogorvos #lyukas a fogam
2012. máj. 7. 20:40
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
pf...gyakorlatilag az összes fogamat másmás orvos húzta...mindegyik ua. volt...
2012. máj. 7. 21:01
 12/18 anonim ***** válasza:
De te most igazából biztatásra vársz, vagy arra, hogy azt mondjuk, életed tortúrája lesz?
2012. máj. 7. 21:02
 13/18 A kérdező kommentje:
Halovány lila gőzöm sincs ...:I és tudom hogy most hisztiztem egy pár sort...mert élőben senki nem halgatta meg mitől félek és kiröhögtek...de köszi mert már jobban érzem magam . :)
2012. máj. 7. 21:04
 14/18 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?
2012. máj. 7. 21:10
 15/18 anonim ***** válasza:
Mit kell ennyit hisztizni egy nyamvadt tömés miatt?Nekem idén már volt 5 tömés/újratömés a fogszabim felrakása előtt és kibírtam.
2012. máj. 7. 22:49
 16/18 anonim ***** válasza:

Hidd el, a fúrás sok esetben jobban fáj, mint a szuri. Amúgy kérdezd meg az orvost, szerinte mekkora a lyuk, mit gondol, érzéstelenítés nélkül fog e fájni. Általában jól meg tudják ítélni. Ha kicsi és nincs ideg közelében, nem fogod érezni.

És ne halogasd! minél többet vársz, annál rosszabb lesz.

Amúgy ha van kedved, leírhatnád, miért félsz a fogorvostól/kezeléstől, esetleg mindkettő. Ha gondolod, akár privátban is, nagyon érdekelne.

2012. máj. 8. 11:00
 17/18 anonim ***** válasza:
Én a helyedben jobban félnék attól, hogy fiatal ember létemre már 12 fogamat kihúzattam és sanszos, hogy a 13. is kikerül a számból. Ha debreceni vagy, tudok egy jó fogorvost: Dr. Laboda Antal.
2012. máj. 8. 11:13
 18/18 anonim ***** válasza:
3/17 (3. válaszoló) szabad kérdeznem melyik városban rendel az az Aranyszívű fogorvos? Mi a neve? Köszi :)
2012. máj. 8. 15:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!