Lyukas a fogam, félek orvoshoz menni (. )?
Ha nem mély a lyuk ki lehet fúrni injekció nélkül is, ha mély akkor jobban jársz ha kapsz. De tényleg nem olyan rossz, szerintem kellemetlenebb élmény a fúró hangja az injekciónál.
2012. máj. 7. 20:43
Ez tipikusan az a helyzet, amikor be kell látnod, hogy el kell menni. Minél tovább vársz, annál nagyobb lesz a lyuk. Minél nagyobb a lyuk, annál nagyobb beavatkozást igényel. Minél nagyobb a beavatkozás, annál valószínűbb, hogy fájni fog.
Tehát menj el most, hogy később ne kelljen sokkal nagyobb beavatkozást végezni. Tudom, hogy vacak egy dolog, de muszáj :(
2012. máj. 7. 20:46
Hát képzeld el, én a múlt héten hosszas halasztgatás után elmentem. Lyukas volt.
Kérdezte, kérek-e érzéstelenítőt. Nevetett, mikor azt mondtam, hogy TERMÉSZETESEN. A tűt nem néztem, én is félek. Úgyis székben vagy, mi történhet? :) Matatott a számban, gondoltam magamban, mikor adja már be, nem bírok várni!!! Erre közölte, hogy jó, tíz perc zsibbadás. Nem is éreztem még az apró szúrást sem! Egyáltalán! A zsibbadás után pedig végképp semmit sem. Semmit.
Igazából a legszerencsésebb vagyok, egy aranykezű és aranySZÍVŰ fogorvosom a körzeti dokim.
2012. máj. 7. 20:48
én is nagyon félek,nekem két fogam is lyukas és le is tört az egyikből,elkéne mennem már nagyon de félek iszonyatosan,pedig már húzták is a fogam és hát azt is kibírtam,az injekció meg nem fáj annyira de én nem zsibbadtam el szerintem eléggé.
2012. máj. 7. 20:51
5/18 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat...de nagyon valószínű hogy nem merek majd kérni szurit mert már 12 fogamat húzták ki ( fogszabályzó miatt, és persze ezek között volt tejfogis)és mindegyikhez kaptam szurit...sőt egyikhez 3-at is mert az orvos béna volt és mindig rossz helyre szúrta...annyira elegem lett a tűkből, és borzasztóan félek tőlük...egyébként a fogam még nem annyira lyukas hogy fályjon is csak már azért elég közel áll hozzá úgyhogy muszály lesz elmennem hogy ne legyen rosszabb :'(legalábbis kéne...de ...wáá :'( félek
6/18 A kérdező kommentje:
meg én az érzéstelenítőt is utálom...így bizsereg és tök rossz érzés amikor a számhoz érek oda ahol el van zsibbadva :I
Hol laksz? Szívesen megadnám az én fogorvosom elérhetőségeit privátban. De nem Budapest.
2012. máj. 7. 20:57
8/18 A kérdező kommentje:
és én sajnos érzem a tűt :'I
9/18 A kérdező kommentje:
köszönöm de Debrecenben élek :)
Azért ez az orvoson is múlik!
2012. máj. 7. 20:59
Kapcsolódó kérdések: