Ti miben tároljátok az ÉJSZAKAI FOGSZABÁLYOZÓTOKAT (nappal)?
Figyelt kérdés
2012. máj. 5. 14:52
1/7 anonim válasza:
Lehet kapni kimondottan erre való dobozt.
2/7 A kérdező kommentje:
Aham, és mennyibe kerül kb., hol lehet olyat kapni?
Köszömöm a választ?
2012. máj. 5. 15:01
3/7 anonim válasza:
Én semmibe nem tárolom, oda rakom ahol épp vagyok (asztal, tányér stb.) tök mindegy hova teszed csak mosd meg.
4/7 anonim válasza:
Amúgy fogorvosnál/fogászaton lehet kapni műanyag speckó dobozt hozzá asszem egy ezres.
5/7 A kérdező kommentje:
Most, hogy utánaolvastam, az egyik fogorvosi oldalon azt írja, hogy a fogszabályozót egy pohár vízben kell áztatni.
Akkor nem is lesz szükség ilyen dobozra.
2012. máj. 5. 15:11
6/7 A kérdező kommentje:
Ezt elég bugyután írtam. :)
*Köszömöm a választ!!
És a többieknek is! :)
2012. máj. 5. 15:12
7/7 anonim válasza:
Én eleinte vajas doboztam tároltam (ami ki volt mosva). Ha kivettem a számból fogkefével és fogkrémmel azt is megmostam és betettem a dobozba. De egy idő után rákérdeztem a fogorvosnál a dobozra, és ott nála helyben a rendelőben lehetett kapni kimondottam erre való dobozt mindenféle színben. Pár száz forint volt. Szerintem amúgy nem kell vízben áztatni. Nem sok értelmét látom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!