Bölcsességfog műtét után vagyok 2 nappal. Ehetek már valamilyen ételt?
Figyelt kérdés
Húslevesre gondoltam, mert a számat alig bírom kinyitni.2012. ápr. 26. 18:20
1/5 anonim válasza:
Én csak a saját tapasztalatomat tudom megosztani.Amikor nekem volt ilyen műtétem én már ettem másnap.Én is ilyen ételeket ettem.Levest meg püré szerű dolgokat.Csak arra kellett figyelnem hogy tejterméket ne egyek.
2/5 anonim válasza:
Bármennyire is fáj, próbáld erőltetni a szájnyitást, nehogy szájzárad legyen.Tedd a két fogsorod közé, a hüvelyk, a mutató, és a középső ujjadat, és feszegesd.Kívülről, ha dagadt az arcod, állott vizes ruhával borogasd. Enni ehetsz már bármit, amit le tudsz nyelni. Étkezés után finoman öblítsd ki a szádat, de ne zubogtasd a vizet benne, nehogy kijöjjön a véralvadék. Ha sebfájdalmad van, erősre főzött kamillateát is tehetsz a sebre. De hangsúlyozom, ne zubogtasd a szádban a vizet.
/Egy fogorvosi asszisztens/
3/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!
próbálom akkor nyitogatni, de valóban nagyon rossz/fáj :/
2012. ápr. 26. 23:27
4/5 A kérdező kommentje:
4. napja fel van dagadva( nem kicsit) az arcom és fáj..ez normális dolog?? :O
2012. ápr. 28. 10:06
5/5 anonim válasza:
Hát nem tudom nálad normális e.Én egy hétig szenvedtem vele.Fájdalomcsillapítón éltem.De lehet nem ártana ha vissza mennél a dokihoz megnézetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!