Jön a bölcsességfogam és nagyon fáj. Valamit tudtok amivel lehet csökkenteni ezt?
Figyelt kérdés
A fájdalomcsillapító sz@rt nem ért eddig. Nem hinném hogy be van gyulladva. Az a baj hogy ferde az egyik így fáj, de a másik úgy tűnik jól jön és az is nagyon fájt az éjszaka. Már nem bírom. Rágózom, fájdalom csillapítózom, feszt nyomkodom, dörzsölgetem mert úgy úgy érzem jobb de semmi nem segít. Utoljára vagy fél éve nőt 1-2 napig, azelőtt 2 évvel vacakolt. Dokihoz megyek majd megemlítsem neki? Ami jól jön azzal úgy sem tud mit csinálni, vagy igen? Segítenétek? Valami házi praktikák stb..2012. máj. 5. 14:27
1/5 anonim válasza:
igen mond az orvosnak,az lenne a legjobb ha látná.
amúgy én dentinox kenőccsel kentem,az valamennyit segített.
2/5 A kérdező kommentje:
annyira kis szemét szerintem hogy 2 év után még eszébe jut nőni... :( Volt régen röntgenképem is róla, azon látszott hogy valamennyire ferdén nő de elhagytam így nem mentem vissza. Lehet ki kell szedni? Már nemigazán bírom mert felváltva fájnak de a másik még nagyon lent van:S
2012. máj. 5. 14:40
3/5 anonim válasza:
Ha nincs helye kibújni, úgy el kell távolítani, mert előre fogja nyomni a 7-es fogadat, és elől összekuszálódnak a fogaid. Minél előbb szájsebészet!
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Szerencsére (ahogy olvasom)nekem nem vízszintesen dől el hanem befelé. Egyik ismerősömnek így is kibújt. Kint van az egyik csücske de a többi részén olyan 3 mm-es bőr van. Hát, 3 hét múlva van időpontom, ha megyek majd mondom a dokinak bár most nem lenne jó ezzel is szenvedni így vizsgaidőszakban de hátha addig még lenyugszik. Ha be lenne gyulladva akkor az ínyemen is látszana?
2012. máj. 5. 15:40
5/5 A kérdező kommentje:
úgy látom van helye amúgy de azt majd a doki megmondja. Az előtte lévő nem fáj szerencsére de feszül olykor az egész fogsorom. Nagyon félek a szájsebészettől. A múltkor is össze vissza vagdosták az ínyem egy gyökér kezelt fog miatt és irtóra fájt utána. Na mind1, ha muszáj hát muszáj :S
2012. máj. 5. 15:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!