Holnap reggel megihatom a szokásos fél literes, nagyon erősen tejezett kávémat? Mit ehetek mellé? Holnap reggel már ehetek?
Folyadékot mégis mit fogyaszthatok? (a vízen kívül)
Egy fröccs belefér? 27 NAP múlva leszek 30, szóval a korommal nincs gond...
És a sör?
Hétfőig pl. fogyaszthatok alkoholt?
(nem diétázom,semmilyen fogyókúrát nem majmolok, nem követek és elveim sincsenek etéren.)
Nem, nem vagyok alkoholista sem,de pl. most apám elvárja hogy cipekedjek,meg ezt-azt csináljak(és ne legyek passzív, mint egy sült hal), 0 energiával meg nem lehet emelgetni, kertben fizikai munkát végezni és semmit... mert én sem napenergiával működöm (sajna)...
A nővérem költözködik és emiatt kellene nekem rengeteg energia... na de ha nem eszek semmit meg inni se iszok, akkor bizony 220V-ból (a konnektorból) nem fogom tudni magamat feltölteni...energetizálni... így pedig fizikai melót egyáltalán nem fogok tudni végezni... szellemi melóm is lenne bőven, de azt se...
szóval akkor ennek fényében valami tipp? Hogy ne csak feküdjek meg üljek minden nap keddig?
27.-nek: Ma(mostmár tegnap,3-án) délelőtt húzták a fogamat.
Így is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!