Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Holnap reggel megihatom a...

Holnap reggel megihatom a szokásos fél literes, nagyon erősen tejezett kávémat? Mit ehetek mellé? Holnap reggel már ehetek?

Figyelt kérdés
Ma reggel a szombathelyi Markusovszky Kórház szájsebészeti osztályán Dr.Nemes István húzta ki 3 fogamat. Halál éhes vagyok.Reggelit ettem utóljára még foghúzás előtt, fogat mostam,utána röntgenre mentem a radiológián.Aztán húzott ki 3 fogamat.Kedden húz még hármat - nagyon elhanyagoltam őket. Holnap már ehetek ugye? Keddig, illetve utána szerdáig úgyse bírom ki kaja nélkül.

2012. máj. 3. 22:27
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
Törölgesd a szád, egészen finoman ki lehet öblíteni, csak ne köpködj. Írtam, hogy lehet enni.
2012. máj. 3. 23:48
 22/39 A kérdező kommentje:
És mit,miket szabad ennem? Félreértés ne essék, nem csülökpörköltet és nem véres steak-et akarok enni, csak mégis, valamit keddig...mert keddig 0 kalóriával ugyse bírom ki... jó,azt mondjuk megtehetem,hogy mivel nem viszek be egyetlen kalóriát sem,ezért mozogni se mozgok egy centit se, na de az se jó, ha egész nap csak ülök, este meg lefekszem...
2012. máj. 3. 23:50
 23/39 A kérdező kommentje:
A mozgáshoz meg energia(ahhoz meg kalóriabevitel) kell.
2012. máj. 3. 23:50
 24/39 anonim ***** válasza:
A tejet, joghurtot stb. kell kerülni néhány napig. Gondolom, egy oldalról húzták ki a fogaidat, szóval tudsz rágni a másik oldalon.
2012. máj. 3. 23:55
 25/39 A kérdező kommentje:

Folyadékot mégis mit fogyaszthatok? (a vízen kívül)

Egy fröccs belefér? 27 NAP múlva leszek 30, szóval a korommal nincs gond...

És a sör?

2012. máj. 4. 00:02
 26/39 A kérdező kommentje:

Hétfőig pl. fogyaszthatok alkoholt?

(nem diétázom,semmilyen fogyókúrát nem majmolok, nem követek és elveim sincsenek etéren.)

Nem, nem vagyok alkoholista sem,de pl. most apám elvárja hogy cipekedjek,meg ezt-azt csináljak(és ne legyek passzív, mint egy sült hal), 0 energiával meg nem lehet emelgetni, kertben fizikai munkát végezni és semmit... mert én sem napenergiával működöm (sajna)...

2012. máj. 4. 00:05
 27/39 anonim ***** válasza:
Bele. Mehet a kávé is egy nap múlva.
2012. máj. 4. 00:07
 28/39 A kérdező kommentje:

A nővérem költözködik és emiatt kellene nekem rengeteg energia... na de ha nem eszek semmit meg inni se iszok, akkor bizony 220V-ból (a konnektorból) nem fogom tudni magamat feltölteni...energetizálni... így pedig fizikai melót egyáltalán nem fogok tudni végezni... szellemi melóm is lenne bőven, de azt se...

szóval akkor ennek fényében valami tipp? Hogy ne csak feküdjek meg üljek minden nap keddig?

2012. máj. 4. 00:07
 29/39 A kérdező kommentje:

27.-nek: Ma(mostmár tegnap,3-án) délelőtt húzták a fogamat.

Így is?

2012. máj. 4. 00:09
 30/39 anonim ***** válasza:
Cipekedni, emelgetni most nagyon nem kellene. Azért egy páran már túlélték a foghúzást, nem kell rágörcsölni.
2012. máj. 4. 00:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!