Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Holnap reggel megihatom a...

Holnap reggel megihatom a szokásos fél literes, nagyon erősen tejezett kávémat? Mit ehetek mellé? Holnap reggel már ehetek?

Figyelt kérdés
Ma reggel a szombathelyi Markusovszky Kórház szájsebészeti osztályán Dr.Nemes István húzta ki 3 fogamat. Halál éhes vagyok.Reggelit ettem utóljára még foghúzás előtt, fogat mostam,utána röntgenre mentem a radiológián.Aztán húzott ki 3 fogamat.Kedden húz még hármat - nagyon elhanyagoltam őket. Holnap már ehetek ugye? Keddig, illetve utána szerdáig úgyse bírom ki kaja nélkül.

2012. máj. 3. 22:27
1 2 3 4
 11/39 A kérdező kommentje:
Miért nem jó, ha köpködök foghúzás után? Eszméletlenül erős a nyáltermelésem, és ugye ez vérrel keveredik... nyeljem le?
2012. máj. 3. 23:32
 12/39 A kérdező kommentje:
Mivel pótolhatom a tejeskávét,ami nem nyomja meg pokolian a vérnyomásom,de kicsit felpörget...és mégis olyan hatása lesz mintha kávét ittam volna...? ötlet?
2012. máj. 3. 23:34
 13/39 anonim ***** válasza:
Mondjuk valami erősebb tea?
2012. máj. 3. 23:34
 14/39 anonim ***** válasza:
Ez ilyenkor normális. A véralvadékot kell óvni mindenféle macerától. Az orvosod nem látott el tanácsokkal?
2012. máj. 3. 23:36
 15/39 A kérdező kommentje:
Ellátott,de totál le voltam szedálva,utána beültem az autóba és még szedáltan hazavezettem...nem tudtam megoldani sehogy, hogy valaki hazaszállítsa a romjaimat... a busz meg katasztrófálisan jár a kórház és a lakásom között... a kb.3 km két órába telt volna...hála a vasi volán nadrágszíj-szorításának... a taxi meg az én zsebemhez drága...
2012. máj. 3. 23:39
 16/39 A kérdező kommentje:
amúgy kb. 5 km re van, egy városon belül... csak csingli-csangáznom kell miatta körbe a fél várost...
2012. máj. 3. 23:39
 17/39 A kérdező kommentje:

akkor nyelegessem csak a véres-gennyes szutymákot,ami a fogam helyéből jön, egészen keddig, és addig teljes kajastop?

Kedden újabb foghúzás vár rám, akkor 2 fogamat húzzák... nagyon elhanyagoltam... akkor most egy hétig gyakorlatilag nem ehetek semmit?

2012. máj. 3. 23:41
 18/39 A kérdező kommentje:
hogy lehet ezt kibírni így? Én nem egy hétig, de holnap reggelig alig bírom ki... de addig már valahogy kibírom...
2012. máj. 3. 23:42
 19/39 anonim ***** válasza:
A szád pedig nem marad vér ízű, mert a vérzés el fog állni és holnaptól már kell fogat mosni (vigyázva a sebre).
2012. máj. 3. 23:43
 20/39 A kérdező kommentje:

De most keddig(meg utána csütörtökig,meg isten tudja meddig) tényleg nem ehetek semmit?

Egy nagyon kedves doki volt,de érdemben semmit nem mondott, azt pedig tudom, ha most holnap-holnapután bejönne egy nagyobb volumenű fordítás(merthogy én szabadúszó fordító vagyok),akkor nem fogok tudni 0, azaz nulla kalóriával dolgozni... ha meg elzavarom a megrendelőimet az egészségügyi helyzetemre hivatkozva,akkor tuti megpecsételem a sorsomat... szóval keddig mégis mit egyek? és utána csütörtök,péntekig? Másfél hétig kaja nélkül, nulla kalóriával hogy lehet kihúzni? Persze sivatagba valahogy bírja az ember, de ott annyiból más,hogy egy idő után a gilisztát, a gekkót,az antilopot és az oroszlánt is megeszi az ember...

2012. máj. 3. 23:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!