Holnap reggel megihatom a szokásos fél literes, nagyon erősen tejezett kávémat? Mit ehetek mellé? Holnap reggel már ehetek?
akkor nyelegessem csak a véres-gennyes szutymákot,ami a fogam helyéből jön, egészen keddig, és addig teljes kajastop?
Kedden újabb foghúzás vár rám, akkor 2 fogamat húzzák... nagyon elhanyagoltam... akkor most egy hétig gyakorlatilag nem ehetek semmit?
De most keddig(meg utána csütörtökig,meg isten tudja meddig) tényleg nem ehetek semmit?
Egy nagyon kedves doki volt,de érdemben semmit nem mondott, azt pedig tudom, ha most holnap-holnapután bejönne egy nagyobb volumenű fordítás(merthogy én szabadúszó fordító vagyok),akkor nem fogok tudni 0, azaz nulla kalóriával dolgozni... ha meg elzavarom a megrendelőimet az egészségügyi helyzetemre hivatkozva,akkor tuti megpecsételem a sorsomat... szóval keddig mégis mit egyek? és utána csütörtök,péntekig? Másfél hétig kaja nélkül, nulla kalóriával hogy lehet kihúzni? Persze sivatagba valahogy bírja az ember, de ott annyiból más,hogy egy idő után a gilisztát, a gekkót,az antilopot és az oroszlánt is megeszi az ember...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!